DJ Lalla, o tânără de 34 de ani, DJ şi prezentatoare radio, a fost găsită fără viaţă pe plaja din Mamaia. Primele indicii ar fi că femeia s-a sinucis.

Conform apropiaţilor, DJ Lalla intrase într-o depresie profundă.

Cum au găsit-o turiştii?

Martorii care au descoperit cadavrul lui DJ Lalla spun că era îmbrăcată sumar, doar cu un slip şi un tricou. Era 10 dimineaţa când o turistă care se plimba a făcut descoperirea şocantă. Femeia a crezut iniţial că este un manechin adus de valuri din larg.

Când s-a apropiat şi-a dat seama că e o persoană care nu mişcă şi a sunat imediat la 112.

„Am fost anunţaţi de nişte turişti că o persoană este la firul apei. Când am ajuns aici era o maşină de poliţie şi ne-am dat seama că s-a întâmplat ceva. La faţa locului era o persoană la firul apei, s-a înecat. Acum nu ştim dacă este singură persoană care a intrat sau dacă sunt mai multe persoane”, a spus un salvamar.

Tatăl ei dă vina pe depresie

Tatăl victimei se gândește că fiica lui ar fi fost în depresie sau ar fi consumat prea mult alcool în momentul în care s-a întâmplat tragedia.

Apropiații vorbesc despre un deces în familie care ar fi afectat o profund.

”Din câte știu era o înotătoare foarte bună. Ori că poate consumase alcool, sau o fi fost vreo stare depresivă. Ea, acum vreo lună, a avut o depresie și a fost internată, dar în ultima perioadă am înțeles că se simțea foarte bine”, a declarat tatăl ei.

Alții mai citesc și:   Explozie de proporții în Călimănești. 4 muncitori s-au stins din viață pe loc, după ce magistrala de gaz a sărit în aer. Alte cinci persoane au fost rănite