Puneți un pahar cu sare sub pat și dușmanul vostru se va arăta! În acest articol veți afla cum vă puteți ajuta să vă identificați toți vrăjmașii. În viața fiecărei persoane, comunicarea se schimbă în fiecare zi, oamenii se schimbă, suntem înconjurați de oameni buni și răi, în fiecare zi interacționăm cu diverse fluxuri de energie.

Unii ne doresc binele, alții ne doresc răul, unii ne invidiază, alții se bucură pentru noi. De fiecare dată când interacționăm cu cineva, schimbăm energie cu acea persoană, ceea ce afectează natural viața noastră.

Există oameni care ne doresc numai bine, ne doresc fericirea și vor ca totul să fie bine pentru noi, de asemenea, există oameni cu care ne împrietenim repede, comunicăm pentru o perioadă lungă de timp, împărtășim experiențele noastre, dezvăluim secretele noastre, și există oameni cu care comunicăm doar superficial, povestim doar lucrurile interesante, dar fără a simți ceva special. Totuși, există oameni care pot să ne facă rău.

Astfel de oameni de obicei nu-și dezvăluie intențiile, sunt foarte discreți în fața noastră, comunică într-un mod pașnic și calm, și poate chiar să pară că împărtășesc simpatia față de problemele și îngrijorările noastre, dar în adâncul inimii lor se bucură când ni se întâmplă asta.

Atunci când totul îți este bine, îți este greu să ascunzi fericirea pe care o simți, asta se vede în ochii și în comportamentul unei persoane, în acel moment, se dezvăluie oamenii care vă invidiază, care vă fac rău și care pot chiar să vă trimită gânduri negative.

După asta, vor apărea probleme în viața unei persoane, unii își pot pierde relațiile, locul de muncă, sau pot începe să aibă probleme grave de sănătate. Cu alte cuvinte, fiecare persoană se confruntă cu propriile probleme și nu fiecare poate înțelege ce se întâmplă.

Alții mai citesc și:   Sfatul zilei 3 septembrie 2023. Zodiile care vor avea o zi excelenta

Deci, dacă viața voastră a început să fie plină de probleme, au apărut o serie de evenimente neplăcute, ca și cum ați intra într-o perioadă neagră, și simțiți că nu este doar o coincidență, ci o anumită energie care vizează viața voastră, atunci este necesar să analizați.

În acest moment, un ritual vă poate ajuta, pe care îl voi descrie aici. Veți putea să identificați singuri persoana care vă face rău, indiferent dacă aceasta face vrăji sau doar vă invidiază în mintea și sufletul său. Acest lucru poate fi efectuat în oricare fază a lunii.

Trebuie să luați un pahar de apă și să îl lăsați în camera voastră timp de o zi, apoi, seara, când mergeți la culcare, trebuie să adăugați o lingură de sare în pahar.

Sarea va îndepărta imediat energia negativă de pe voi și vă va reîmprospăta toată energia. Apoi, așezați paharul cu sare sub patul vostru. Dacă nu aveți această opțiune, puteți să-l puneți pe o noptieră sau o comodă.

După ce ați pus paharul cu sare, spuneți: “Apă cu sare, arată-mi vrăjmașul care îmi vrea răul. Apă cu sare deschide-mi mintea, vrăjmașul meu se dezvăluie. Amin.”

Aceste cuvinte trebuie spuse de trei ori.

Apoi, mergeți să dormiți și lăsați paharul cu apă acolo până dimineața. Dimineața, aruncați apa peste pragul casei sau apartamentului vostru, cel puțin o parte din ea, și restul o aruncați pe geam. Este foarte important să aruncați apa peste prag.

Veți observa că în curând va veni în prag persoană care vă face rău. Aceasta va veni cu siguranță să vă ceară ceva, adică ceva o va afecta și va avea nevoie de ajutorul vostru. Asta va fi o reacție la practica voastră, însă nu ar trebui să-i oferiți nimic. Spuneți că nu aveți!

Alții mai citesc și:   Cod galben de vânt puternic în România! Care sunt județele vizate?

Pentru a vă proteja de astfel de oameni care vă fac rău, puteți ține mâna dreaptă strânsă în pumn în buzunar în timpul comunicării și să spuneți în gând: “Închid în pumn gândurile tale negre, alung toate necazurile și ghinioanele.” Este suficient să o spuneți o singură dată.

Veți observa că vă simțiți mai bine și viața voastră începe să se îmbunătățească!