Horoscop 17 octombrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV.

Provocări azi. Ies la iveală acele lucruri ţinute la secret şi o să ne fie clar ce avem de făcut în continuare.

Vibraţia zilei este 8 şi e bine să ne economisim banii, să fim cumpătaţi.

Horoscop 17 octombrie 2023 – BALANŢA

Sunteţi în tratative cu nişte parteneri de afaceri şi o să puneţi în balanţa să vedeţi care-ar fi avantajele voastre şi dacă merită să intraţi în această combinaţie.

Se poate să bateţi palma pentru o vânzare-cumpărare şi să deveniţi proprietari, să vă mutaţi la casa voastră.

Horoscop 17 octombrie 2023 – SCORPION

Noutăţi, care să vă ţină în priză şi să vă ofere şansă de a fi într-o combinaţie partenerială care să vă pună într-o altă lumină, una favorabilă.

Se poate să luaţi nişte bani şi să vă bucuraţi de o sesiune de cumpărături dacă nu cumva păstraţi banii pentru plecarea din weekend.

Horoscop 17 octombrie 2023 – SĂGETĂTOR

O să vă daţi întâlnire cu grupul de prieteni ca să desfăşuraţi diverse activităţi care să vă pună în valoare nişte aptitudini şi o să atingeţi noi performante.

Sunt ceva probleme de sănătate pe care să le verificaţi la medic şi să vă asiguraţi că luaţi tratamentul adecvat.

Horoscop 17 octombrie 2023 – CAPRICORN

Par să vă fie recompensate nişte merite şi să căpătaţi un titlu, să vă bucuraţi de o promovare după o lungă perioadă de muncă susţinută.

Prietenii vă pot întinde o mână de ajutor la nevoie şi o să vedeţi cu ocazia asta care dintre ei vă sunt devotaţi şi care nu.

Alții mai citesc și:   Jobul plătit cu 3.000 de euro în țară, la care românii nu se înghesuie. „Banii ăștia îi luam acum 20 de ani în Italia”

Horoscop 17 octombrie 2023 – VĂRSĂTOR

Se observă progrese în plan intelectual, la şcoală şi o să puteţi obţine poate, în ritm galopant o diplomă, să vă puteţi angaja acolo unde v-aţi dorit.

Poate se iveşte oportunitatea să vă mutaţi într-o locuinţă mai spaţioasă şi să vă simţiţi mult mai confortabil acasă.

Horoscop 17 octombrie 2023 – PEŞTI

O să vă recuperaţi banii pe care-i aşteptaţi de multă vreme, poate fi chiar împrumutul bancar pe care l-aţi cerut cu ceva timp în urmă şi să vă fie de mare folos.

Apare cineva care vine cu sufletul deschis spre voi şi poate se naşte o frumoasă poveste de dragoste.

Horoscop 17 octombrie 2023 – BERBEC

E lume multă care vă solicită în fel şi chip şi o să vă descurcaţi c-aveţi disponibilitate pentru toată lumea şi n-o să simţiţi oboseala.

O s-aveţi o bună comunicare cu partenerul de cuplu şi relaţia va deveni şi mai stabilă şi poate-o să vă căsătoriţi, dacă nu sunteţi.

Horoscop 17 octombrie 2023 – TAUR

Se poate să devină mai pretenţioşi şefii şi să trebuiască să vă daţi peste cap să-i convingeţi că sunteţi harnici şi talentaţi.

O apariţie care o să vă stârnească fluturaşi în stomac dacă sunteţi în căutarea fericirii, iar dacă aţi găsit-o să vă meargă şi mai bine.

Horoscop 17 octombrie 2023 – GEMENI

O să vă descoperiţi o nouă vocaţie – poate vă pregătiţi de un job care să vă pună în valoare nişte valenţe despre care nici măcar voi, nu ştiaţi.

O reuşită care se cere sărbătorită şi poate-i chemaţi pe prieteni să le împărtăşiţi bucuria şi să-i cinstiţi cu suc, şampanie.

Alții mai citesc și:   Bicarbonatul de sodiu – soluția naturală pentru părul nedorit din zona intimă!

Horoscop 17 octombrie 2023 – RAC

Poate ieşiţi cu grupul de colegi să mai puneţi la cale câte ceva care v-ar fi de ajutor la serviciu, p;ot fi nişte preocupări extraprofesionale care v-ar aduce succes.

Poate mai investiţi nişte bani în casă şi o să vă simţiţi cu toţii bine, că o să fie, poate, mai mult spaţiu.

Horoscop 17 octombrie 2023 – LEU

Se observă un câștig în plan birocratic, luaţi ok-ul pentru nişte acte care se plimbă de multă vreme prin nişte birouri şi o să se rezolve chestiuni mai vechi.

Vi se fac promisiuni de angajare şi poate va şi apucaţi de treabă, că ajungeţi rapid la o înțelegere.

Horoscop 17 octombrie 2023 – FECIOARĂ

Vin bani, fie de la serviciu, fie din surse particulare şi o să vă echilibraţi din punct de vedere financiar ca o să fiţi chivernisiţi şi banii rămân în cont.

O să vă achitaţi de toate datoriile lunare, anuale, taxe, impozite ca să scăpaţi de toate grijile.