Horoscop 14 august 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile PROTV.

O zi condimentată O să ne străduim să fim mai atenţi cu banii, şi să nu ne jucăm cu sentimentele celuilalt, ca să fie armonie în relaţie.

Vibraţia zilei este 5 şi o să ne bucurăm de un ajutor nesperat, picat din cer.

Horoscop 14 august 2023 – LEU

Se întâmplă ceva deosebit care să vă pună într-o lumină favorabilă – poate căpătaţi un titlu şi viaţa voastră profesională se poate schimba într-o clipă.

Se poate să acceptaţi, în sfârşit, o ofertă de colaborare, şi să v-alegeţi cu venituri suplimentare

Horoscop 14 august 2023 – FECIOARĂ

Se poate clarifica o relaţie care v-a creat unele nemulţumiri şi o să fie linişte şi pace la voi în cuplu, poate plecaţi şi în vacanţă, în perioada asta.

O să jonglaţi cu nişte bani ca să acoperiţi golurile – să plătiţi în primul rând ratele, şi apoi să vă rămână pentru vacanţă.

Horoscop 14 august 2023 – BALANŢA

O să vă bucuraţi de un câştig pentru care v-aţi zbătut vreme îndelungată şi o să atingeţi un alt nivel profesional, că v-aţi depăşit competențele.

Se poate să atrageţi în jurul vostru nişte oameni care să vă fie un bun suport, atât la serviciu, în afaceri, cât şi în plan personal.

Horoscop 14 august 2023 – SCORPION

O să depuneţi un efort de acomodare cu partenerul de cuplu, poate vă aflaţi la-nceput de drum, sau la a doua şansă, şi vreţi cu tot dinadinsul să faceţi casă bună împreună.

Se poate să intraţi într-un parteneriat de afaceri şi să vă meargă bine, să vă bucuraţi de o foarte bună colaborare.

Alții mai citesc și:   Gogonele murate la borcan pentru iarna - Cu siguranta vei repeta reteta si anul viitor

Horoscop 14 august 2023 – SĂGETĂTOR

E posibil să întâlniţi pe cineva care să vă facă viaţa mai frumoasă şi să faceţi lucruri noi, că aveţi un entuziasm de zile mari.

Se poate să vă mai fi rămas o bucăţică de concediu şi să vă duceţi fie la malul mării, fie la munte, ca el e preferatul vostru.

Horoscop 14 august 2023 – CAPRICORN

O să vă daţi peste cap să recuperaţi banii care vi se cuvin, c-aveţi cheltuieli mari şi chiar nu e normal să nu vă recuperaţi banii

O să intraţi în priză c-aveţi multe de rezolvat, atât la serviciu, cât şi acasă – toată lumea are pretenţii la voi.

Horoscop 14 august 2023 – VĂRSĂTOR

O s-aveţi o stare de spirit deosebită, şi poate vă gândiţi la căsătorie, poate dispar toate incertitudinile şi o să vă regăsiţi în felul de a fi al celuilalt.

Poate faceţi o rezervare ca să plecaţi pe undeva în weekend, sau în concediu, să mai lăsaţi pe altădată treburile de tot felul.

Horoscop 14 august 2023 – PEŞTI

Se poate să intraţi într-o rundă de negocieri cu angajatorii, dar de munca propriu zisă vă puteţi apuca prin septembrie, cel mai devreme.

Se poate să vă mai găsiţi ceva de lucru în particular, şi o să aveţi bani pentru evenimentele care vor avea loc în curând.

Horoscop 14 august 2023 – BERBEC

O să se găsească o formă de recompensă pentru c-aţi muncit în ultima vreme şi o să vă pregătiţi şi pentru ceva nou-nouţ, că idei aveaţi, piaţa de desfacere lipsea.

O poveste de dragoste se poate rescrie, şi să ţineţi cont de ce-şi doreşte celălalt, ca să nu se simtă stingher în relaţie.

Alții mai citesc și:   Calendar ortodox 15 iulie 2023. Sfinţii Mucenici Chiric și Iulita, ocrotitorii pruncilor. Rugăciune puternică care se rostește atunci când copiii se confruntă cu probleme de orice natură

Horoscop 14 august 2023 – TAUR

Se pare c-o să puteţi atinge un alt nivel profesional şi să căpătaţi o funcţie, să deveniţi mult mai vizibili, mai bine cotaţi la serviciu.

Se pare c-o să primiţi ajutor din partea cuiva care vrea să vă eliberaţi de greutăţi, că ştie cât munciţi şi v-ajunge.

Horoscop 14 august 2023 – GEMENI

O să cheltuiţi, probabil, mai mulţi bani decât v-aţi propus pe reparaţia casei, sau poate veţi duce maşina în service, că dă semne de oboseală.

E momentul să strângeţi relaţiile cu rudele apropiate, şi dacă sunteţi în concediu o să le faceţi o vizită.

Horoscop 14 august 2023 – RAC

Se poate să vă interesaţi de şcoli, examene, taxe de plătit, pentru voi, sau pentru copii, ca să plecaţi liniştiţi, în concediu.

O să recuperaţi banii pe care i-aţi tot cerut şi o să vă descurcaţi cu cheltuielile de sezon, vacanţă şi cumpărături, pentru casa şi pentru familie.