Cristina Demetrescu a făcut previziuni pentru primele două săptămâni ale lunii iunie. Celebrul astrolog a anunțat o perioadă mai grea, în care nativii unor zodii se vor afla în situații în care nu vor ști ce să facă. „Planeta Venus, care e și planeta iubirii și a frumuseții și a banilor, va retrograda. Va intra în zodia Leu pe data de 5 iunie și va ieși pe 9 octombrie.

Acolo, în zodia Leu, se va întâlni cu Luna Neagră, cu Marte, care sunt malefice. Apar și tensiuni cu Uranus din zodia Taur cu semne fixe vor fi foarte multe situații înfundate, în care poate oamenii nu vor ști ce să facă”, a anunțat Cristina Demetrescu.

„Planeta Venus, care e și planeta iubirii și a frumuseții și a banilor, va retrograda. Va intra în zodia Leu pe data de 5 iunie și va ieși pe 9 octombrie. Acolo, în zodia Leu, se va întâlni cu Luna Neagră, cu Marte, care sunt malefice. Apar și tensiuni cu Uranus din zodia Taur cu semne fixe vor fi foarte multe situații înfundate, în care poate oamenii nu vor ști ce să facă”, a anunțat Cristina Demetrescu.

Horoscop Berbec

Venus pentru Berbeci intră pe casa sentimentelor, a iubirii, acolo unde evident Luna Neagră și Marte este posibil să fi cauzat niște probleme. S-ar putea să apară iubiri noi peste răni vechi. S-ar putea să revină cu puțină speranță sau cu puțin mai multe gânduri bune, în așa fel încât Berbecul, care este zodie de foc, să nu dea foc de tot la ce are frumos și bun. Același lucru pentru Berbeci și în relația cu copiii. Venus vine cu speranță și pentru cei care au copii și pentru cei care n-au copii.

Alții mai citesc și:   Deranjat de faptul că soția lui e grasă, acest bărbat a luat o decizie care a lăsat mască pe toată lumea. Nu a înșelat-o, nu a jignit-o, ci i-a făcut ceva ce nu va uita toată viața ei:

Horoscop Taur

Pe Taur poate să-l ajute cineva în primul rând în familie. Poate să vină un musafir, nu neapărat nepoftitit, ci cineva care vine cu vești bune, cu cadouri, cu soluții, o împăcare de familie, cineva care să-l ajute într-o problem imobiliară, să-i dea o soluție.

Horoscop Gemeni

Atenție! Luna Neagră, Venus pentru Gemeni sunt exact pe comunicare. Geamănul are arma asta, care trebuie s-o folosească inteligent. Din păcate, amestecul ăsta de planete îl va pune în situații destul de imposibile pe Geamăn, pentru că trebuie să fie și drăguț și diplomat. Uneori să știi că trebuie să mai și mintă așa cu tâlc. Dar una peste alta, Venus aduce lucruri bune pentru zodiac Gemeni și mai ales contracte și promisiuni pentru viitor.

Horoscop Rac

Racul va avea încasări. Vin bani pentru ei, câteva promisiuni chiar și pentru viitor. Racul se mai liniștește din punct de vedere al tensiunilor financiare, dar banii care vin nu acoperă tendința excesivă de a cheltui, de a rămâne fără bani. Mare atenție la gestionarea banilor!

Horoscop Leu

Pentru Leu, Venus vine să mai șteargă geamul de pete vis-a-vis de ceea ce vede Leul în orizontul lui. Îi dă o stare bună, optimism, îl mai calmează puțin pentru că Luna Neagră și Marte sunt acolo și Leul e foarte pornit. În această perioadă poate să greșească prin atitudine, poziție, orgoliu și poate prin puțină lipsă de voință. Nu luptă suficient pentru ceea ce i se oferă. Venus e un înger care vine în viața Leului și îi mai dă un șut un fund ca să facă ceea ce trebuie.

Alții mai citesc și:   Membrul trupei The Eagles s-a stins din viață. Iată care a fost cauza decesului

Horoscop Fecioară

Fecioarele au vești bune din punct de vedere medical. Se mai liniștesc, găsesc soluții și capătă speranță acolo unde s-au îngrijorat din cauza unor probleme, fie că sunt de ordin medical, fie că sunt anumite conflicte sau griji pentru viitor.

Horoscop Balanță

La Balanțe, prieteniile și iubirile își schimbă definiția. E un tablou ciudat al evenimentelor care se întâmplă în viața socială cu tot felul de picanterii și dorința de a le povesti și altora ce li se întâmplă lor inedit.