Acesta ar fi motivul pentru care criminala din Mangalia i-a luat viața Alinei! Mărturia incredibilă pe care a făcut-o Loredana în fața anchetatorilor

Crima din Mangalia a cutremurat o țară întreagă, iar cazul are o mulțime de întrebări fără răspuns. Abia recent, însă, s-ar fi aflat motivul tragediei.

Ies la iveală detalii cutremurătoare în cazul crimei din Mangalia! Loredana și-a ucis cu sânge rece cea mai bună prietenă din copilărie, pe Alina, iar celor din jur le-a fost foarte greu să înțeleagă care ar fi fost motivul pentru care tânăra a recurs la gestul extrem.

De asemenea, au existat o mulțime de teorii privind acest subiect, însă abia recent s-a aflat motivul real al tragediei, asta după ce, pusă în fața faptului împlinit, Loredana le-ar fi recunoscut totul anchetatorilor.

De ce și-ar fi ucis Loredana prietena

Loredana se află acum în arest preventiv, asta după ce și-a ucis prietena cu sânge rece, apoi i-a băgat trupul neînsuflețit într-un geamantan, abandonându-i în cele din urmă cadavrul pe o bancă dintr-un parc din Mangalia.

Apropiaților celor două fete le-a fost extrem de greu să înțeleagă ce ar fi făcut-o pe Loredana să recurgă la un astfel de gest, însă recent, tânăra s-a simțit nevoită să le povestească totul anchetatorilor, dezvăluind astfel adevărul în ceea ce privește motivul crimei.

Așadar, Loredana ar fi făcut asta, din cauza unei discuții mai vechi, dar și din cauza planurilor victimei de a se întoarce acasă.

Alina va fi condusă pe ultimul drum joi

Într-o postare pe pagina de Facebook, fratele Alinei, cu ultimele puteri și îngenuncheat de durere, a făcut un anunț legat de înmormântarea fetei. Mai precis, tânăra va fi condusă pe ultimul său drum joi, 10 august, în satul Buda.

„Cu părere de rău pentru situația asta de necrezut, tind să spun că sora mea, Alina Elena, va fi înmormântată în satul Buda, joia aceasta! Cei care puteți și doriți să o conduceri pe ultimul drum sunteți așteptați cu drag. Dumnezeu să o ierte!”, a fost mesajul făcut public chiar de fratele victimei de la Mangalia, pe pagina sa de Facebook.