Mihai Voropchievici spune că o zodie este cea mai norocoasă dintre toate. Este protejată din umbră de o persoană extrem de puternică.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul urnelor. O zodie are parte de protecție, în timp ce alți nativi devin mai înțelepți.

Conform horoscopului prezentat de Mihai Voropchievici, Berbecul este cel protejat. Nativii acestei zodii au în spate o persoane marcantă din mai multe puncte de vedere.

Această persoană le este aproape, îi ajută și de asemenea, îi veghează poate fără ca măcar să își dea seama. Și pe plan amoros, Berbecii sun favorizați, adaugă Mihai Voropchievici.

„Berbecul e protejat de un om puternic, cu personalitate marcantă. Poate fi un medic sau chiar un preot cu suflet generos și spiritual. Aceste două persoane sau una singură vor fi alături de Berbec și îi vor călăuzii pașii, așa că fiți încrezători.

Sunteți pe calea cea bună și pentru cei care își doresc un parteneriat în afaceri sau o parteneră, se întrevede o alianță serioasă. Pentru cei singuri, în schimb, este perioada în care căsătoria este foarte indicată”, spune numerologul.

Mihai Voropchievici spune că o zodie are nevoie să fie singură

Pentru nativii din zodia Taur, Mihai Voropchievici anunță o perioadă plină de gânduri. Cei născuți sub acest semn zodiacal poate simt nevoia să fie singuri și să se gândească mai mult la anumite lucruri.

Pot fi dificili întreaga săptămână, însă trebuie să fie înțeleși de cei din jurul lor. Cel mai bine ar fi să fie lăsați în pace, măcar o perioadă.

„Timpul și înțelepciunea ta te conduc undeva în zona reflexiei. Încă nu a ieșit din reflexia din săptămâna precedentă și asta îi bucură pentru că le dă o stare de liniște, îi face un pic mai timizi. Atenție, pe lângă aceste lucruri pe care tu le arăți și le văd toți, poate apărea o relație după o perioadă de așteptare, recompensă târzie din punct de vedere emoțional, afectiv.

Alții mai citesc și:   Alege o scrisoare misterioasa si afla ce ti-a scris destinul

Vei petrece totuși o perioadă de timp în singurătate, alături de părinți, de bunici, de cei vârstnici. E o săptămână în care e greu să ți se facă pe plac și e mai bine să nu te deranjeze nimeni”, adaugă numerologul Mihai Voropchievici.