Gabriela Cristea și Tavi Clonda au primit un semn divin când își construiau casa. Doi guguștiuci și-au făcut cuib în locul unde urma să fie amenajată camera copilului, iar în momentul în care au făcut pui, soțul prezentatoarei a știut că viața lor se va schimba în bine.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt și părinții a două fetițe frumoase, Victoria și Iris, care au apărut în urma mai multor tratamente medicale. Deși prezentatoarea nu mai avea nicio speranță, a primit un semn divin de la Dumnezeu și au știut că viața lor se va schimba.

Ce semn au primit Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Gabriela Cristea a avut mai multe probleme medicale ce o împiedicau să rămână însărcinată. Deși a făcut tratamente, medicii nu aveau vești bune pentru ea, în schimb Dumnezeu urma să îi ofere două fetițe frumoase.

În timpul construcției casei din Corbeanca, Tavi Clonda a observat un cuib de guguștiuci lângă camera ce urma să fie a unui copil. După câteva săptămâni, păsările au făcut puiuți și acesta a fost semnul divin pe care l-au primit, știind că urmează o schimbare în viața lor. Din acel moment s-au așteptat vă vor avea un copil. Soțul Gabrielei Cristea i-a rugat pe muncitori să aștepte ca puii să învețe să zboare, apoi urmau să se ocupe de toată construcția și de amenajare.

”El mi-a zis ulterior. Noi ne construiam casa la Corbeanca și hotărâsem ca asta e camera copilului, așa mai departe. Noi am făcut casa de pe un an pe altul. Camera Victoriei a fost ultima amenajată. De ce? Pentru că își făcuseră cuib doi gugustiuci care au făcut puiuți. Au veni muncitorii și voiau să strice cuibul. Tavi le-a spus că nu, să construiască pe lângă, să poată să-și scoată puii la lumină. Apoi, evident, am stricat cuibul că și eu au plecat. Tavi a zis că asta a fost un semn și am știut că în camera aia vom avea un copil, chiar doi”, a spus Gabriela Cristea în podcastul moderat de Ilinca Vandici.

Alții mai citesc și:   Sfanta Maria Mica 2020. In aceasta noapte se deschid Cerurile si Maica Domnului iti indeplineste dorintele. Ce trebuie sa faci

Ce spune Gabriela Cristea despre a doua fiică

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au bucurat nespus în momentul în care au aflat că vor deveni părinți. După ce a născut-o pe micuța Victoria, prezentatoarea a rămas însărcinată la scurt timp și au avut parte de momente și mai frumoase. Mezina familiei este considerată „bonus”, aducând atât de multă fericire odată cu nașterea sa.

”Iris a fost un bonus fabulos. Noi am zis că bine că avem un copil sănătos. După ce am zis că nu am rămas însărcinată atât de mult timp, nu se mai întâmplă și practic… Apoi am aflat că după ce rămâi însărcinată și naști, organismul e atât de obișnuit, încât poți avea imediat a doua sarcină. A fost un bonus bun”, a mai spus Gabriela Cristea.