O femeie din India care și-a înșelat soțul cu fratele acestuia a fost legată de un stâlp, împreună cu cumnatul ei. Amândoi se fac vinovați de încălcarea legilor și cutumelor locale și au fost dați pe mâna poliției. Dar înainte de asta au pățit ceva rușinos.

Femeia și cumnatul ei cu care a avut o aventură au fost legați de un stâlp, după care au fost bătuți în public și le-a fost tăiat părul, informează India Today.

Cei doi amanți au fost prinși într-o poziție compromițătoare. Incidentul a avut loc în localitatea Motihari din regiunea Bihar.

Cum au fost pedepsiți amanții din India

Femeia și cumnatul ei au fost legați de un stâlp, bătuți de localnici, iar părul le-a fost tăiat într-un ritual al rușinii, potrivit India Today .

Totul după ce au fost prinși într-o situație compromițătoare în locuința femeii din Motihari din Bihar. Întregul incident care a avut loc marți, 25 iulie, a fost surprins de camerele de filmat.

În videoclipul devenit viral, cei doi amanți, locuitori ai satului Sakarar din Bihar, pot fi văzuti cum sunt legați de un stâlp cu eșarfe lungi (denumite sari), în timp ce copiii femeii se țin de rochia ei și plâng.

După ce au fost lăsați ore întregi legați de stâlpul din centrul satului, localnicii le-au tăiat părul, pentru a-i pedepsi. Femeia și-a pus repede un batic pe cap cu care să-și acopere rușinea. 

Cei doi au fost apoi duși la secția de poliție din zona Ramgarhva, informează sursa citată. Între timp, consiliul sătesc a avut o ședință cu privire la incident și este posibil să decidă expulzarea celor doi din localitate.

Alții mai citesc și:   Cutremur în România! Unde s-a produs și ce magnitudine a avut

Poliția nu a luat nicio măsură în acest caz. Imaginile video pot fi văzute AICI.

O idilă asemănătoare a avut loc la începutul lunii într-o altă localitate din Bihar, India. În acel caz, soțul înșelat l-a forțat pe iubitul soției să se căsătorească cu ea și să plece împreună din localitate: