Cerul va fi variabil în sud şi în sud-est şi mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri din a doua parte a nopţii în Carpaţii Orientali (rafale de 60…70 km/h în zona înaltã). Temperaturile minime se vor încadra în general între 2 şi 13 grade. Izolat se va forma ceaţã, mai ales pe vãi şi în depresiuni.

Prognoza meteo SAMBATA

TARA

Vremea va fi mai caldã decât în mod obişnuit pentru aceastã datã, astfel cã temperaturile maxime se vor situa între 17 şi 27 de grade. Cerul va fi variabil în regiunile nordice şi mai mult senin în rest, iar noaptea va avea înnorãri temporare în jumãtatea nordicã a ţãrii, însã doar izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare în zona montanã (cu viteze mai mari în Carpaţii Orientali, unde rafalele vor depãşi 70…80 km/h), dar local şi în nord, est şi sud-est, cu viteze în general de 40…50 km/h. Minimele termice se vor încadra între 4 şi 16 grade. Dimineaţa şi noaptea, izolat va fi ceaţã, anunţă ANM.

BUCURESTI

Vremea va fi caldã pentru aceastã datã, astfel cã temperatura maximã va fi de 25…26 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri pe parcursul zilei. Minima termicã va fi de 11…12 grade, mai scãzutã în zona preorãşeneascã.

Prognoza meteo DUMINICA

TARA

Vremea va fi vântoasã şi se va rãci, ziua în jumãtatea nordicã a ţãrii, iar noaptea şi în rest. Cerul va avea înnorãri temporare şi va ploua la munte, local în nord, centru şi est şi pe arii restrânse în celelalte regiuni, iar în nordul Carpaţilor Orientali, la altitudini mari vor fi posibile precipitaţii mixte. Vântul va avea intensificãri în cea mai mare parte a ţãrii, cu viteze în general de 50…65 km/h, dar mai mari în zona înaltã a Carpaţilor Meridionali şi de Curburã, unde rafalele vor depãşi 70…80 km/h. Temperaturile maxime se vor situa în general între 14 şi 28 de grade, iar cele minime între -2 şi 10 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei. Izolat se va forma ceaţã, iar spre sfârşitul intervalului, pe alocuri va fi brumã.

Alții mai citesc și:   Cabral a făcut anunţul după 12 ani de căsnicie cu Andreea Ibacka

BUCURESTI

Vremea va fi vântoasã. Cerul va fi variabil, iar spre searã şi în prima parte a nopţii vor fi posibile ploi slabe. Vântul va avea intensificãri temporare, cu rafale în general de 50…55 km/h. Temperatura maximã se va situa în jurul a 27 de grade, iar cea minimã va fi de 6…8 grade.

Prognoza meteo LUNI

TARA

Valorile termice vor scãdea şi în jumãtatea sudicã, astfel încât la nivelul întregii ţãri se vor situa sub normele caracteristice perioadei. Pe parcursul zilei cerul va fi variabil spre mai mult senin, dar noaptea va avea înnorãri în majoritatea regiunilor şi va ploua slab local în nord-vestul şi pe arii restrânse în centrul şi nordul ţãrii, iar în nordul Carpaţilor Orientali, la altitudini mari, vor fi posibile precipitaţii mixte. Vântul, diminuat în intensitate faţã de intervalul anterior, va mai avea intensificãri pe crestele montane, cu rafale de peste 70…80 km/h şi pe alocuri, ziua, în regiunile estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 şi 19 grade, iar cele minime între 2 şi 12 grade, izolat mai scãzute în estul Transilvaniei. Dimineaţa şi noaptea, îndeosebi în depresiuni, vor fi condiţii de ceaţã.

BUCURESTI

Valorile termice vor scãdea semnificativ faţã de intervalul anterior, astfel încât se vor situa sub normele caracteristice perioadei. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorãri în a doua parte a nopţii, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 18…19 grade, iar cea minimã de 4…7 grade.

Prognoza meteo MARTI

TARA

Valorile termice vor fi în creştere faţã de intervalul anterior şi în mare parte din ţarã se vor situa în jurul mediilor climatologice. Cerul va fi variabil, cu înnorãri şi pe arii restrânse ploi slabe – cu precãdere pe parcursul zilei – în regiunile intracarpatice şi la munte şi doar izolat posibil în rest. Îndeosebi ziua, vântul va avea intensificãri la munte, cu viteze mai mari pe creste, iar în zonele mai joase de relief va sufla în general moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 13…15 grade în Maramureş şi în depresiuni şi 24…26 de grade în sudul Olteniei şi în sud-vestul Munteniei, iar cele minime între 3 şi 13 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei.

Alții mai citesc și:   7 lucruri importante – Bine de știut pentru orice băutor de cafea

BUCURESTI

Valorile termice vor creşte faţã de intervalul precedent şi se vor situa în jurul celor normale. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã va fi de 22…23 grade, iar cea minimã de 9…11 grade.

Val de aer polar peste România. Temperaturile vor scădea chiar și cu 10 grade

Prognoza meteo MIERCURI, JOI, VINERI

TARA

În prima zi valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice ale perioadei, apoi vor fi în creştere şi vor caracteriza o vreme caldã. Probabilitatea pentru ploi va fi mai ridicatã spre sfârşitul intervalului în regiunile nordice.

BUCURESTI

În prima zi valorile termice vor fi apropiate de normalul perioadei, apoi vor fi în creştere şi vor caracteriza o vreme caldã.