Mircea Ogrezeanu, Mihaela și fiicele lor, Aurora de 8 ani și Georgiana în vârstă de 13 ani, au pierdut în autobuzul groazei din Veneția. Iată ce au făcut înainte de tragedie!

Tragedia din Italia a luat 21 de vieți, după ce autobuzul groazei, în care se aflau 40 de persoane, dintre care doar șoferul era italian, a căzut în gol și ulterior a luat foc.

Printre turiștii care se aflau în mijlocul de transport în comun se numără și patru români, nouă ucraineni, trei germani, doi portughezi, un croat și un sud-african.

Familia îndoliată, șocată de tragedia din Italia

În cazul românilor este vorba despre o familie, care a pierit pe loc și care a lăsat acum multă durere în urma ei. Rudele și apropiații celor patru sunt în stare de șoc și nu pot accepta faptul că Mihaela, Mircea și copilele lor nu vor mai ajunge în sânul familiei.

„Nu pot să cred că este vorba despre ei. Îmi pare nespus de rău și nu vreau să cred că sunt ei. E o tragedie”, a spus Iuliana Calotă, prietena Mihaelei, conform stirileprotv.ro.

Cei patru locuiau în Germania, erau rezidenți acolo de ceva vreme, plecaseră în vacanță în Italia, dar își doreau mult să ajungă și în România.

Și asta pentru că minorele le duceau dorul bunicilor rămași la Târgoviște, pe care chiar i-au telefonat înainte de a pleca în vacanța din Veneția.

Din păcate, însă, nu au mai ajuns la Târgoviște, acolo unde acum familia îndoliată, cu care au vorbit înainte de tragedie, fără să bănuiască faptul că se vor auzi pentru ultima dată, se pregătește de înmormântare, în timp ce Ambasada României la Roma a anunțat că se ocupă de repatrierea celor patru victime și de eliberarea certificatelor de deces.

Alții mai citesc și:   Când va cădea prima ninsoare în România. Meteorologii au vești bune pentru iubitorii sporturilor de iarnă

De altfel, alături de cei patru români, în autobuzul groazei a mai murit și o proaspătă mireasă, însărcinată, în vârstă de doar 24 de ani.

Ea și soțul, care acum se află la Terapie Intensivă, în stare gravă, dar conștient, se întorceau spre locul unde erau cazați, după ce vizitaseră o zonă populară din Veneția.

Nu au mai ajuns la destinație, din păcate, acum el întrebând disperat unde îi este soția și copilul nenăscut încă.

„Unde este soția mea?” – ar fi întrebat bărbatul o asistentă iar aceasta, știind adevărul, i-a spus să se odihnească și să-și salveze puterile- scrie ziarul italian La Repubblica.

De menționat este și faptul că încă 15 persoane se află acum în spital, în timp ce pentru cei decedați sosesc zi de zi rudele în Italia.

Luigi Brugnaro, primarul Veneției: „Sunt rude care vin din toată Europa și pe care le găzduim”.