Primele indicii ar confirma că cei doi șoferul teribilist, în vârstă de doar 23 de ani, făcea întrecere cu o altă mașină, având o vitezî excesivă, de peste 100 km/h.

Pe data de 31 august 2022, a avut loc un cumplit accident rutier în Sibiu, în jurul orei 22:20, în urma căruia o tânără de doar 30 de ani, pe nume Geanina, și-a pierdut viața. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere relevă faptul că șoferul mașinii avea o viteză excesivă, de peste 100 de km/h.

Ultimele momente din viața Geaninei sunt greu de privit. Șoferul de 23 de ani și cealaltă tânără care se afla în autoturism se află în stare gravă la spital, aflându-se sub atenta supraveghere a medicilor. Din imagini, s-ar crede că șoferul făcea întrecere cu un alt autoturism, însă la un moment dat a pierdut controlul volanului și a intrat în plin în două autobuze fără pasageri parcate.

„Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Dumbrăvii, dinspre Rășinari spre centrul municipiului, un tânăr în vârstă de 23 de ani ar fi intrat în coliziune cu insula sensului giratoriu din dreptul Cimitirului Municipal, după care a lovit două autobuze staționate, fără pasageri.

Din păcate, în urma impactului, a rezultat decesul uneia dintre cele două pasagere, o tânără în vârstă de 30 de ani, dar și rănirea conducătorului auto și a celeilalte tinere aflate în autoturism, în vârstă de 25 de ani, toți cei trei fiind sibieni”, au anunțat polițiștii din Sibiu.

Geanina nu a mai putut fi salvată

Tinerii aflați în cealaltă mașină au alergat spre mașina făcută bucăți pentru a oferi ajutor victimelor. Din nefericire, pentru Geanina nu s-a mai putut face nimic.

Alții mai citesc și:   Nu te pune cu femeile din aceste 4 zodii, ele sunt puternice și autentice

Imaginile cu accidentul tragic au ajuns și pe rețelele de socializare, acolo unde internauții și-au dat cu părerea. Cei mai mulți dintre ei au menționat că sunt ferm convinși de faptul că a fost vorba despre o întrecere între teribiliști.

„Din ce se vede, pare că făceau întrecere cu mașinile”, Chiar făceau întrecere, nu pare”, sunt doar două dintre comentariile care au apărut în mediul online și care susțin că tinerii făceau întrecere cu mașinile.