Tragedie de neimaginat în Spania! O româncă și fiul ei s-au stins din viață după ce s-au electrocutat în piscină

Durere fără margini pentru o familie de români din Spania, localitatea Torrefarrera, Segrià! O româncă și fiul ei s-au stins din viață după ce au fost electrocutați în piscina lor. Femeia a murit pe loc, iar băiețelul după doar câteva zile la spital. În semn de omagiu, Primăria din localitatea spaniolă a declarat două zile de doliu în oraș.

Denise Alina Galea Casabalian, o româncă în vârstă de 40 de ani, împreună cu fiul ei cel mic, Robert Galea, curățau piscina din curtea lor duminică, pe data de 28 mai 2023, atunci când, din motive momentan necunoscute, au fost electrocutați.

Femeia s-a stins din viață pe loc, iar băiețelul ei a fost transportat de urgență la spital, în stare foarte gravă, acolo unde, din nefericire, a murit câteva zile mai târziu.

Consiliul Local a emis un decret prin care s-au instituit două zile de doliu oficial. În semn de respect, steagurile vor fi coborâte în bernă la toate clădirile publice, iar toate evenimentele publice oficiale programate vor fi suspendate, notează jurnaliștii de la El Mundo.

Jordi Latorre, edilul din Torrefarrera, și-a exprimat regretul în legătură cu moartea Denisei și a lui Robert.

Familia este devastată de durere

Familia profund afectată de această tragedie este originară din județul Bacău. Un prieten apropiat al familiei a împărtășit un mesaj emoționant pe Facebook, adresat soțului și celuilalt fiu, cei care au supraviețuit acestui cumplit eveniment:

„Suntem alături de voi, Valy și David, la imensa tragedie prin care treceți! Am sperat cu toți că totul va fi bine pentru Robert, dar Dumnezeu a avut alte planuri, să fie alături de mama lui – Denise Alina Galea Casabalian! Acum nu putem decât să ne rugăm ca drumul lor spre cer să fie lin! Condoleanțe și ne pare rău că nu suntem mai aproape să vă putem consola! Dumnezeu să vă ajute să treceți cu bine peste durerea de neimaginat prin care treceți amândoi!”.

În urma acestei tragedii, atât comunitatea din Torrefarrera, cât și comunitatea românilor din Spania se află într-un profund doliu, îndreptându-și gândurile și rugăciunile către familia îndurerată.