Diagnosticat cu alhzimer, Irinel Columbeanu a fost internat de prieteni într-un azil cochet, după un episod uluitor, în care a ieșit dintr-un supermarket și nu a mai știut cum să ajungă acasă. Zilele trecute, Irinel a primit un telefon de la MR Pink, care l-a făcut să izbucnească în lacrimi. CANCAN.RO are toate detaliile discuțiilor dintre cei doi.

A fost unul dintre milionarii României și i-a plăcut să trăiască pe picior mare, într-un lux absolut, înconjurat de femei frumoase și petreceri nenumărate.

Afacerile neinspirate l-au adus, însă, pe Irinel Columbeanu, în pragul sărăciei. Fostul soț al Monicăi Gabor a trăit în ultimii ani modest, după ce a pierdut tot. Astfel, el s-a mutat într-un apartament cu chirie, a condus o mașină de 4000 de euro și s-a descurcat foarte greu cu banii.

Și-a trăit perioada de sărăcie cu mai multă demnitate decât atunci când era miliardar și părea că s-a obișnuit cu noua lui situație. Un necaz nu vine, însă, niciodată singur. Fostul afacerist a fost diagnosticat cu alhzimer și a început un tratament care să încetinească boala.

În urmă cu câteva luni, însă, Irinel a trecut printr-un moment cumplit, dezvăluit, în exclusivitate, de CANCAN.RO : „Au fost câteva episoade în care și-a pierdut memoria. A fost la supermarket sau la doctor și nu a știut să mai ajungă acasă. Mai mult, nici nu mai știa cine este. Prietenii l-au sfătuit să se ducă la un azil, pentru a fi supravegheat non stop”, ne-a mărturisit un apropiat al acestuia.

În aceste momente, Irinel Columbeanu se află la azilul lui Ion Cassian, acolo unde și-a trăit ultimii ani și Zina Dumitrescu. I s-au făcut analize complete și a fost evaluat de un neurolog și de un psihiatru pentru ajustarea tratamentului.

Alții mai citesc și:   Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Vreme neașteptat de caldă la început de noiembrie

Onorariul de 3000 de lei pe lună este achitat, momentan, de către prieteni, care au făcut chetă, pentru a-i oferi o bătrânețe cât mai liniștită. Nici familia nu l-a uitat pe Irinel. Fiica acestuia, Irina, i-a trimis tatălui său 200 de dolari din propriile economii, promițându-i că îl va ajuta cu bani în fiecare lună. Zilele trecute, fostul om de afaceri a primit un telefon care l-a făcut să izbucnească în lacrimi.

Conform surselor CANCAN.RO, MR PINK l-a sunat și i-a făcut o ofertă uluitoare: “I-a spus că dacă dorește să fie aproape de Irina, se oferă să plătească bilet de avion și însoțitor până în America, apoi îi plătește absolut tot pentru a sta la cel mai bun azil, cu cea mai bună îngrijire medicală.

Irinel a fost profund impresionat, nu-i venea să creadă, a zis că se va gândi la propunerea lui”, a declarat un apropiat al acestuia, pentru CANCAN.RO.