Cu doar o săptămână în urmă, Gina Pistol (41 de ani) și Smiley (39 de ani) au devenit soț și soție, însă, ca orice om, vedeta de la Antena 1 are un trecut, trecut ce nu a rămas în umbră, așa cum, cel mai probabil, și-ar fi dorit. Prezentatoarea de la Chefi la cuțite a fost la brațul unor bărbați celebri, însă puțini sunt cei care știu la ce vârstă și-a pierdut fecioria, de fapt. Soțul ei ar trebui să fie mândur!

Relațiile amoroase ale Ginei Pistol au ținut mult timp prima pagina a tabloidelor din România, însă, de departe, cea mai puțin mediatizată a fost prima relație a vedetei. Destul de discretă cu informațiile despre viața personală, prezentatoarea de la Chefi la cuțite a vorbit, în urmă cu ceva timp, despre vârsta la care și-a pierdut virginitate.

La ce vârstă și-a pierdut virginitatea Gina Pistol

În cadrul unui interviu, printre puținele dăți în care a oferit detalii ”picante” din viața ei amoroasă, soția lui Smiley a avut un puseu de sinceritate și a vorbit despre prima noapte de amor.

Responsabilă și asumată, soția lui Smiley a dezvăluit că primul sărut l-a experimentat la 17 ani, urmând ca prima noapte de amor să aibă loc după vârsta de 18 ani.

“Primul meu sărut a fost la 17 ani, iar prima noapte de dragoste, după 18 ani. De la 18 ani încolo, dacă greşeşti, plăteşti. Nu te mai poţi duce la părinți să spui ‘ajută-mă’…”, a spus Gina Pistol în anul 2011.

Gina Pistol și Smiley sunt împreună de 7 ani
După o serie de relații sortite eșecului, Gina Pistol și-a găsit fericirea alături de Smiley, în 2016, bărbatul alături de care își va petrece tot restul vieții. În urmă cu 7 zile, cei doi și-au oficializat relația și au spus marele ”DA”, eveniment ce a ținut cu sufletul la gură o țară întreagă .

Alții mai citesc și:   A ajuns acasă într-un sicriu alb, după accidentul fatal din Irlanda. Tânăra de 17 ani lasă în urmă numai durere: "Odihnește-te, prințesă, veghează asupra noastră"

Nu a fost o nuntă care a ținut trei zile și trei nopți, ca în povești, însă a fost una dintre cele mai frumoase zile din viața lor, zi pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. A fost o nuntă cu peste 300 de invitați, într-o locație pe malul lacului Snagov, acolo unde petrecăreții s-au distrat până în zorii zilei.

„Nunta noastră a fost un vis frumos care s-a derulat parca prea repede, dar pe care sigur nu-l vom uita niciodată! Astăzi sigur mi-l amintesc și durerea de picioare de după orele de dans, și răgușeala de după orele de cântat, gustul dulce de bezea al tortului alb pe care îl simt încă și toate mesajele pline de emoție pe care le primim din toate părțile! Gata cu “se mărită Gina mea!”, de acum urmează cel mai frumos “Acasă” pentru noi trei! Nu-mi vine să cred că pot rupe listele și desfășurătoarele și că va amuți (sper😂) și grupul de organizare de nuntă. Așa e, @ivoweddingplanner? Sau mai avem ceva de făcut???

Mulțumim tuturor și fiecăruia în parte pentru susținere, pentru prezentă, pentru mesaje, pentru căldura și dragostea pe care ni le-ați trimis. Suntem norocoși că ne avem, ca VĂ avem și că ne putem bucura de un moment așa important din viața noastră alături de atât de multe suflete bune! Vă iubim! 🤍”, a scris Gina Pistol în mediul online, a doua zi după marele eveniment din viața sa.