Sfârșit dramatic pentru Florin Olar. Tânărul a murit la numai 20 de ani, pe câmpul unde lucra, în urma unui accident cumplit

Un tânăr, în vârstă de 20 de ani, a avut parte de omoarte cumplită. Florin Olar a sfârșit sub balotiera la care lucra pe câmp. Trupul lui a fost descoperit de fratele mai mare.

Florin Olar avea doar 20 de ani și un viitor înainte. Tânărul din Archiș a decedat în timp ce se afla la muncă, pe câmp, pe dealul dintre Archiș și Beliu și făcea baloți.

Florin a avut parte de un sfârșit cumplit

Părinții și fratele său mai mare au intrat la suspiciuni când au observat că Florin nu a mai ajuns acasă și au început să îl caute disperați, fără să își imagineze, însă, ce se întâmplase de fapt cu el. Fratele mai mare a decis să meargă după el și s-a lovit de o realitate cruntă, l-a găsit fără suflare, învârtit în balotieră.Se pare că a avut loc un incident în timp ce Florin muncea, iar balotiera s-a blocat și victima și-a băgat mâna în utilajul agricol.

Florin a fost avertizat să nu pună mâna înăuntru, dar nu a ascultat și a fost tras în balotieră.Nu se știe cu exactitate cât timp trupul tânărului a fost învârtit în utilaj, dar autoritățile ajunse la fața locului nu au putut decât să declare decesul tânărului muncitor.

Un adolescent a murit la 17 ani, în timp ce se afla în tabără

Un minor, în vârstă de 17 ani, a avut parte de un sfârșit cumplit. Tânărul de 17 ani, aflat într-o tabără de vară în Iași, s-a trezit în miezul nopții și a acuzat insuficiență respiratorie. Băiatul s-a prăbușit imediat la pământ, iar unul dintre colegi a început să îi acorde primul ajutor.Între timp a fost dată și alerta la 112, echipajul SMURD acordându-i manevre de resuscitare timp de o oră, dar fără răspuns.

„Un apel prin 112 ne-a anunţat despre un tânăr de 17 ani aflat într-o tabără de vară în Iaşi, într-un cămin studenţesc, devenit inconştient.A fost acolo echipajul de terapie intensivă SMURD, care a găsit tânărul în stop cardio-respirator, cu manevre de resuscitare începute de un student de la Facultatea de Geografie, un lucru foarte corect făcut de acel tânăr. S-a continuat resuscitarea avansată, pacientul fiind în fibrilaţie ventriculară iniţial de stop cardio-respirator, ulterior asistolă”, a declarat coordonatorul SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu.