Data de 22.02.2022 este una cu totul specială și are un nume aparte. Se numește palindrom și apare o dată la 180 de ani, fiind dominată de cifra 2. Nu numai că este o dată extrem de rară, dar vine la pachet cu semnificații importante date de către numerologi și astrologi deopotrivă.

22.02.2022 – zi magică. Ce semnifică
Data de 22.02.2022 este considerată specială pentru că apare o dată la 180 de ani. Se spune că este o zi magică în care ni se îndeplinesc cele mai mari dorințe. Un palindrom este un șir de caractere (de obicei cuvinte, fraze sau numere) care citit de la stânga la dreapta sau de la dreapta la stânga rămâne neschimbat.

Acest termen a fost introdus de scriitorul englez Ben Jonson (1572-1637) și provine de la cuvintele grecești palin – „înapoi” și dromos – „drum, direcție”.

Ziua de 22.02.2022 este un palindrom și totodată o zi în oglindă, având în vedere că 2202 reprezintă oglindirea lui 2022.

Specialiștii în Numerologie susțin că această combinație numerică este un portal energetic de proporții impresionante. Trebuie să profităm de această zi, să ne putem dorințe pentru că sunt șanse mari ca acestea să se îndeplinească. Dorințele se pun la minutul de aur, respectiv 22.22.

Numerologul Anatol Basarab: priviți cu încredere spre viitor

Specialistul în Numerologie, Anatol Basarab, a vorbit la Antena 3 despre această dată cu totul specială. Această zi închide o perioadă, un ciclu, o serie și depinde de fiecare dintre noi cum ne poziționăm, cu fața spre viitor, sau spre spate, adică în trecut. Starea de spirit pe care o avem în ziua de 22.02.2022 se va manifesta foarte mult timp de acum înainte.

Alții mai citesc și:   Cutremur de 5,5 grade, înregistrat sâmbătă dimineață. A fost urmat de alte două replici

Este foarte important ca în planul nevăzut omul să se marcheze cumva ca având o anumită stare. Acesta stare în care ești prins în 22.02.2022 se va manifesta foarte mult timp de acum încolo. Este o zi ca un fel de vană, a transmis Anatol Basarab.

Numerologul ne avertizează că dacă suntem supărați în această zi specială, ori pesimiști, așa vom rămâne cel puțin 22 de zile, cel mult 22 de ani la rând. De aceea, recomandarea lui este să privim în viitor cu încredere, să ne vizualizăm fericiți.