Se cere condamnarea la moarte în cazul criminalei din Mangalia! Au fost făcute deja primele demersuri: „Alina își dorea să ajungă polițistă, această prietenă i-a luat viața. Să-i facem dreptate!”

Se fac demersuri în mediul online pentru a fi aprobată condamnarea la moarte a Loredanei, criminala din Mangalia.

Cazul Alinei, fata ucisă în Mangalia cu sânge rece de prietena sa din copilărie, a îngrozit o țară întreagă. În urma raportului psihologilor, s-a ajuns la concluzia că Loredana nu are nicio urmă de regret nici acum și că, prin dezvăluirile făcute chiar de ea, fapta sa a fost încadrată la cel mai înalt grad de sadism.

Cu toții au fost impresionați de viața grea pe care a dus-o Alina, culminând cu moartea tragică de care a avut parte, la numai 18 ani, motiv pentru care a fost inițiată o mișcare de amploare în mediul online, în care scopul este acela de a strânge cât mai multe semnături pentru ca vinovata să fie condamnată la moarte.
Loredana a atras ura tuturor asupra ei după ce s-a aflat de groaznica crimă pe care a pus-o în scenă, cu sânge rece.

În timpul anchetei, ea a povestit cum și-a privit în ochi prietena preț de 30 de minute după ce a înjunghiat-o, până și-a dat ultima suflare, ba chiar acoperindu-i gura cu propria-i mână pentru a nu o mai auzi cum „corhăne”.

Felul în care s-a comportat cu trupul neînsuflețit și felul în care a orchestrat oribila crimă i-a determinat pe psihologi să o trimită de urgență la București pentru a fi supusă unui control psihiatric.

Loredana, criminala din Mangalia, a atras toată ura asupra sa

Actul său de cruzime se vrea a fi pedepsit cu vârf și îndesat de oamenii din mediul online, care au fost profund atinși de povestea de viață a Alinei, care își dorea să devină polițistă, motiv pentru care au lansat în spațiul public o petiție de strângere de semnături în favoarea condamnării la moarte a Loredanei, fără drept de apel.

„ Am hotărât să fac această petiție din cauza faptului că în România legile nu sunt cum ar trebui să fie pentru un criminal. Este vorba de moartea unei adolescente ce a trecut cu greu prin viață având parte încă din copilărie de un stil de viață abuziv din partea tatălui. Este vorba de Alina Elena, tânăra ce a fost găsită sub o bancă în Mangalia ucisă de cea mai bună prietenă a sa Loredana, ce a urmat să-i devină călău.

Alina avea vise mari, își dorea să ajungă polițistă, însă această prietenă i-a luat viața și visele fără ezitare. Această petiție este cu scopul de a pedepsi agresoara așa cum merită. De aceea trebuie să ne unim forțele printr-o singură semnătură pentru a putea să-i facem dreptate acestei tinere. Haideți, dragi români, să fim de partea dreptății ”, scrie în petiție.