Rugaciunea pe care trebuie sa o rostesti de Sfanta Maria Mica. Cuvintele puternice care pot face minuni pe 8 septembrie

Rugăciunea pe care să o rostești de Sfânta Maria Mică

Potrivit tradițiilor se spune că pot face adevărate minuni, rugăciunile care sunt rostite în aceste zile de sărbătoare. Drept urmare, credincioșii își înalță rugăciunile către cer, în acest zile și își îndreaptă fața către credință.

Este foarte bine ca de Sfânta Maria Mică, pe data de 8 septembrie, credincioșii să rostească rugăciunea închinată Maicii Domnului. Chiar alegi să rostești o rugăciune mai scurtă, trebuie să știi că acesta are o însemnătate foarte mare.

Rugăciunea către Maica Domnului

Se roagă către Maica Domnului credincioșii care au diverse probleme sau cei care se ală într-un moment de cumpănă al vieții lor. Ei se roadă pentru a-și găsi liniștea sufletească și pentru a trece cu bine peste probleme.

Se spune că în această zi se roagă la Maica Domnului, cu precădere femeile care nu pot să rămână însărcinate, pentru ca aceasta să le ajute. Tot astăzi se roagă și femeile însărcinate, pentru a avea o naștere ușoară. Toată lumea trebuie să știe rugăciunea pe care să o rostești de Nașterea Maicii Domnului.

Rugăciunea pe care trebuie să o rostești pe 8 septembrie

Printre multele rugăciuni pe care le pot face creștinii ortodocși în această zi se numără și rugăciunea pe care să o rostești de Sfânta Maria pentru îndeplinirea dorințelor. Iată care este aceasta:

”Sfântă Maria, mă îndrept plin de încredere către Tine, cerându-ți ajutor! Cred cu tărie că mă vei asculta în necazul meu și mă vei sprijini când îmi este greu. Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune. Te rog, cu umilință, să îmi aduci liniște în tristețea și durerile mele.

În numele negrăitei rugăciuni și bucurii care ți-a cuprins inima când ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te implor, roagă-te pentru mine și familia mea ca să-l păstrăm pe Dumnezeu în inimă astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum (dorința). Te implor, Ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutăți precum ai înfrânt balaurul care șade la picioarele tale.”

După aceasta se rostește rugăciunea Tatăl Nostru, apoi următoarele cuvinte cuvintele: ”Bucură-te Marie, cea plină de Dar, Domnul este cu Tine! Binecuvântată ești tu între femei și binecuvântat este rodul pântecului tău care a născut pe Mântuitorul sufletelor noastre Iisus Hristos. Sfântă Marie, Maica de Dumnezeu, roagă-te pentru noi păcătoșii acum și în ceasul morții noastre. Amin!”.