Rona Hartner, sfătuită de medici să își facă testamentul. Artista urmează un tratament de 12 mii de euro pe lună. Cum se simte în prezent

După ce a aflat că are cancer în stadiul patru, Rona Hartner a început un tratament costisitor. În prezent, se află acasă, după ce, în ultima perioadă, a fost mai mult în spital. În prezent, artista spune că există șanse de vindecare, deși la început medicii au fost rezervați.

Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer în faza a patra, iar medicii i-au spus că există puține șanse să se vindece. După o perioadă, lucrurile par să se fi îmbunătățit și speră într-o minune.

Rona Hartner urmează un tratament, după ce medicii i-au spus că suferă de cancer

Cântăreața a fost externată, iar de mai bine de două săptămâni, urmează un tratament. Până la acest moment, Rona Hartner și-a petrecut timpul mai mult în spital. Deși medicii au fost rezervați cu privire la starea ei și chiar i-au spus să își facă testamentul, metastazele au început să dispară.

„Mulțumesc lui Dumnezeu, sunt acasă. Mă simt foarte bine. Am un tratament de două săptămâni, de fapt, îl fac de la Sfânta Maria. În spital e totuși ok, se ocupă lumea de tine, ești securizat, nu se putea întâmpla nimic rău. Mai greu e când ieși din spital, în toată euforia. Am văzut că mi-au dispărut metastazele la jumate. Am fost atât de euforică, încât acum după trei zile sunt epuizată de oboseală. Mă simt ca la 18 ani, faptul că dispar acele metastaze face să îți dispară oboseala, îți dă o stare foarte bună”, a spus Rona Hartner, la Antena Stars.

Artista speră să se vindece cu ajutorul credinței

Rona Hartner spune că are mare încredere în Dumnezeu și știe că se poate vindeca cu ajutorul divinității. Artista a mărturisit că a fost mereu o femeie credincioasă, dar de când a aflat de boala nemiloasă, s-a apropiat și mai mult de Dumnezeu.

„Lupta nu este a mea, este a lui Dumnezeu. Eu am intrat cu șanse nule în această luptă. Când m-a anunțat doctorul pe 12 iulie că am metastaze și aveam cancer 4, eu eram deja aveam șanse nule să reușesc, dar din momentul acela am luat toate armele pe care le știu (…) Am făcut toate sacramentele bisericii, încât în momentul acela nu mai era lupta mea, era lupta lui Dumnezeu”, a mai spus artista, la Antena Stars.