De azi 16 iulie 2023, Lidl va băga la raft produsul adorat de foarte mulți români, iar acesta va avea o reducere destul de mare. Stocurile s-ar putea epuiza destul de repede, la fel și cele ale altor alimente la preț redus.

Produsul adorat de români pe care Lidl îl bagă la raft de de azi , 16 iulie 2023, la prețul de 2,69 lei.

Finalul săptămânii vine cu oferte foarte bune la Lidl. Cei care trec pragurile supermarketurilor retailerului german vor găsi produse foarte căutate, la prețuri bune. Ofertele sunt valabile în weekend-ul 15 – 16 iulie 2023.

Unul dintre aceste produse este pateul de ficat de la Pikok, care este redus cu 40%. Astfel, în loc de 4,49 lei, cei care vor să achiziționeze acest produs vor plăti numai 2,69 lei.

În afară de pateul simplu de ficat, produsul mai este disponibil și pe aromele cu șuncă și cu piper verde. Cu 2,69 lei, românii vor achiziționa 150 de grame de pate, după cum arată catalogul cu oferte Lidl.

Însă acesta nu este singurul produs aflat la o asemenea reducere. De exemplu, pieptul de curcan dezosat are o reducere de 27%, astfel că, în loc de 5,49 lei, românii vor plăti 3,99 lei per 100 de grame.

De asemenea, și unele fructe are verii se vând la prețuri foarte bune. Pentru un kilogram de nectarine produse în România, românii trebuie să plătească 5,49 lei, în loc de 7,99, care e prețul inițial.

Alții mai citesc și:   Ce sumă trebuie să plătești dacă vrei să-ți cânte la nuntă Georgiana Lobonț, Vali Vijelie și Vlăduța Lupău! Prețurile sunt de ordinul miilor de euro