Patronul stației GPL din Crevedia și asociatul său au fost aduși cu mandat la audieri la Parchetul General

Patonul stației GPL care a explodat în Crevedia a fost adus la audieri la Parchetul General din București. Procurorii au chemat la audieri martori cheie pentru a putea trage concluziile despre modul în care s-a petrecut tragedia de la Crevedia.

Patronul stației GPL din Crevedia a fost adus cu mandat la București. Avocatul său a zis că patronul nu a primit nicio informare prin care să fie anunțat că este citat la Parchet.
Alături de fiul primarului din Caracal, a fost adus și asociatul său. Cei doi sunt acționari la o firmă care deținea stația GPL din Crevedia care a explodat la finalul săptămânii trecute.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență a închis stația în anul 2020 dar funcționa ca și depozit.

Cinci persoane au murit în urma tragediei de la Crevedia

Cinci oameni au murit după exploziile de la Crevedia.

Aproximativ alți 50 au fost răniți și 10 case au fost distruse. Cei doi acționari ai firmei care deține stația GPL s-au oferit să plătească toate daunele și să reconstruiască locuințele oamenilor care au fost distruse parțial sau total.

O femeie a cărei casă era chiar lângă stația GPL l-a sunat pe Ionuț Doldurea pentru a-i spune că în zonă se simte un miros puternic de gaz.

„Exact așa mi-a spus: eu am activitatea întreruptă, oameni răi care mi-au făcut reclamație… primăria și pompierii mi-au închis activitatea, eu nu mai funcționez acolo”, a povestit femeia, potrivit Digi24.ro.