Neti Sandu a dezvăluit de ce nu are copii, chiar dacă și-a dorit să devină mamă. Vedeta recunoaște că nu a cântărit foarte bine această decizie: „Poate era frumos să am un copil”

Neti Sandu a vorbit despre motivul pentru care nu are copii, chiar dacă și-a dorit să fie mamă, și a recunoscut că are regrete în acest sens.

Neti Sandu a explicat motivul pentru care nu are copii. Prezentatoarea horoscopului de la Pro TV și-ar fi dorit să devină mamă și mărturisește că uneori îi pare rău că lucrurile nu s-au așezat cum trebuie în acest sens.

În tinerețe, astrologul considera că un copil trebuie crescut într-un anumit mod, dar și-a schimbat părerea după vârsta de 40 de ani. Vedeta nu este, totuși, sigură că ar fi trebuit să aibă copii. Chiar dacă ar fi putut avea un urmaș, Neti Sandu crede că avea deja o vârstă înaintată pentru a deveni mamă.

„Cel mai mare regret este că poate era frumos să am un copil. Cred, adică nu sunt foarte sigură, dar era frumos. (…)

Problema asta a fost, că eu cât am fost tânără, credeam că un copil trebuie crescut într-un anumit fel. Dar după vreo 40 și ceva de ani, am descoperit că altfel se cresc copiii.

Deci de aia nu știu sigur, dacă era bine să am. Era bine să am în partea a doua a vieții, dar eram prea în vârstă, când am aflat eu cum trebuie crescut un copil”, a declarat Neti Sandu pentru cancan.ro.

Ea a mai spus că un copil nu trebuie să fie crescut așa cum au fost și părinții neapărat, pentru că lucrurile se schimbă. Neti Sandu nu și-a dorit ca propriul copi să trăiască ceea ce a trăit generația ei.

„Eu am trăit în comunism, nu erau toate cursurile astea motivaționale și de dezvoltare personală care arată cum trebuie crescut un copil și atunci l-aș fi crescut după moda veche și ar fi avut traumele pe care le are generația mea”, a adăugat ea.

Neti Sandu lucrează la Pro TV încă de la lansarea postului de televiziune. Spune că nu știe cu ce se va ocupa la pensie, dar va căuta ceva care să i se potrivească.

„O să inventez ceva care mi se potrivește, așa cum am inventat și asta, că nu m-a obligat nimeni. Eu m-am apucat de astrologie după ce am terminat facultatea, pentru că mă plictiseam.

Învățasem atât de bine să învăț și dup-aia zic ‘eu am rămas fără job, nu mai învăț?!’, iar apoi m-am apucat de astrologie. Când o să ies la pensie, o să inventez ceva”, a adăugat vedeta.