Îndrăgita actriță Natașa Raab este grav afectată de boală, după ce în urmă cu doi ani a fost diagnosticată cu teribila maladie Parkinson. Mai mult, din 2019, artista și-a pierdut soțul care a fost răpus de un cancer la vezică. Acum, Natașa Raab nu se mai poate mișca aproape deloc, fiind țintuită la pat.

În urmă cu doi ani, cunoscuta actriță Natașa Raab a fost diagnosticată cu boala Parkinson, iar în prezent, starea ei de sănătate continuă să se agraveze. Artista a mărturisit că nu se mai poate mișca aproape deloc și este țintuită la pat.

Actrița Natașa Raab a trecut prin multe momente dificile din cauza stării sale de sănătate. Cu toate acestea, pe micul ecran a încercat mereu să își păstreze zâmbetul și să își mențină optimismul de-a lungul timpului.

Natașa Raab, afectată grav de boală

Cunoscuta interpretă a simpaticei „coana Chiva” are nevoie constant de o persoană care să o îngrijească și să îi fie alături zi de zi, din cauza bolii cu care a fost diagnosticată în urmă cu doi ani.

Cum prietenul la nevoie se cunoaște, Natașa Raab s-a mutat în casa prietenei sale, Viki, din afara Bucureștiului. Tot aceasta o și îngrijește pe actriță și i-a rămas alături în momentele dificile prin care trece. Acum, în vârstă de 68 de ani, artista a mărturisit:

Nu sunt mai bine, nu mai pot merge deloc, stau numai pat. Îmi tremură picioarele, nu mai am stabilitate, vorbesc foarte greu. Le urez tuturor «Paște liniștit!»”, a precizat zilele trecute actrița.

Starea de sănătate i s-a agravat încă de anul trecut. Acum, Natașa Raab nu mai poate merge singură, tocmai acesta fiind și motivul pentru care este țintuită la pat. Cu toate acestea, actrița a filmat ultima reclamă anul trecut, în pofida stării sale precare de sănătate.

Alții mai citesc și:   Surprize pe bandă rulantă la Lidl. Produsele preferate ale clienților pot fi cumpărate la super-preț

A venit întreaga echipă la mine acasă, am filmat, apoi vocea am compus-o din bucăți, la montaj, din vocea mea, de anii trecuți, dar și de acum. Am repetat de multe ori prin casă: «Prea bun, prea ca la țară!», ca să iasă totul perfect”, a mai spus Natașa.

Natașa Raab reușește să mânânce singură

Viki, prietena actriței, a dat mai multe detalii despre starea Natașei, a cărei situație s-a înrăutățit într-un ritm accelerat anul trecut. Cu toate că nu se mai poate mișca și deplasa, actrița reușește să mânânce singură, iar mental stă foarte bine.

Natașa nu poate merge, nu-și controlează mersul, dar mănâncă singură, iar mintea îi merge. Uneori vorbește mai greu, alteori e mai bine. Este și profesoară de dicție, așa că singură își face exercițiile de vorbire.

Acum ne aflăm la mine la țară, am luat-o din casa ei din Craiova, aici vom petrece Paștele. Acolo era mai greu, aici mă mai ajută soțul meu. Natașa ia cam 5 medicamente zilnic, după ce a fost diagnosticată cu Parkinson atipic, boală care evoluează încet.

Are și un cărucior medical, cu care se deplasează, dar și un pat medical, adaptat nevoilor dânsei. S-a descurcat singură, până anul trecut, dar, în timp, n-a mai putut merge, trebuie susținută. Intern, este însă bine cu analizele, doar mici probleme cu tensiunea. Vrea ca lumea să o rețină frumoasă, așa cum era când juca în filme”, a declarat prietena actriței, Viki.

Natașa Raab, care acum se luptă cu această boală teribilă, a fost diagnosticată în trecut și cu cancer ovarian, din această cauză nereușind să devină mama. Din fericire, ea a reușit să se vindece de teribilă maladie. Cu toate acestea, o nouă tragedie s-a produs în viața ei în 2019, când i-a murit soțul de cancer, iar după un an și jumătate și-a pierdut și fratele.

Alții mai citesc și:   Prognoza meteo septembrie 2023. Ploi mocăneşti, cantităţi excedentare de precipitaţii în prima lună de toamnă