„O să înnebunesc fără tine”. Ea este Monica, fata de 15 ani care a murit în accidentul rutier din Teleorman / Prietena ei a forțat trecerea.

Monica, o fată de 15 ani din comuna Mereni, și-a găsit sfârșitul într-un cumplit accident feroviar care a avut loc în județul Teleorman. Se afla în mașină alături de alți trei tineri. Șoferița, în vârsta de 19 ani, a forțat trecerea la nivel cu calea ferată, iar autoturismul în care se aflau a ajuns doar un morman de fiare.

O tânără de 19 ani, din orașul Videle, care conducea un autoturism pe DJ 612, în comuna Botoroaga, nu ar fi respectat semnalele acustice și luminoase aflate în funcțiune, la trecerea la nivel cu calea ferată, dublă, și ar fi fost lovită de locomotiva unei garnituri de tren, condusă de un bărbat de 53 de ani, din comuna Rusănești, județul Olt.

La sosirea echipajelor de pompieri și echipajelor medicale, trei dintre cei patru pasageri ai autoturismului erau încarcerați, aceștia fiind scoși de salvatori cu ajutorul echipamentelor de descarcerare. Șoferița de 19 ani și alți doi pasageri, în vârstă de 16 ani și respectiv 23 de ani, au scăpat cu răni mai ușoare, însă sunt în stare de șoc.

Din nefericire, una dintre victime a decedat pe loc. O fată de 16 ani, din comuna Moreni, nu a mai putut fi salvată.

La volan era o tânără de 19 ani

Șoferița de 19 de ani a suferit traumatisme minore și a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la UPU Alexandria pentru îngrijiri de specialitate. Tot la urgențe au ajuns și un minor, de 16 ani, cu traumatisme la nivelul membrelor și toracelui și un bărbat 23 de ani, cu traumatism cranian. Toți erau pasageri în autoturismul izbit de tren.

Alții mai citesc și:   Angela Pearl, Horoscop Special Pentru Toamna 2023. Astrele Schimba Multe Destine

Mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Conducătoarea auto nu a putut fi testată cu aparatul etilotest, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Șoferița de 19 ani, care și-a condus prietena spre moarte, este fiica unui instructor auto, cercetat de DNA în dosarul Mita pentru Permise în Teleorman.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor șî împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Vestea morții Monicăi a șocat întreaga comunitate

Vestea morții Monicăi i-a întristat pe apropiați. Mesajele au curs pe rețelele de socializare.

„O să înnebunesc fără tine, sora mea”
„Doamne, nu pot sa cred așa ceva, Dumnezeu s-o odihnească”,
„Îngerul meu frumos și bun”
„Dumnezeu să te odihnească, surioara mea draga, nu te voi uita niciodată, te iubesc!”,
„Zbor lin către îngeri, Dumnezeu să o odihnească în pace”,

„Aoleo, Doamne ce păcat de fată! Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace!”,

„Ce frumusețe de fată ai luat, Doamne! Câtă durere ai dat celor care o iubeau ! Zbor lin, păpușică! Dumnezeu să te odihnească în pace !!!”

„O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, Dumnezeu să te ierte, copil bun”

„Nici acum nu îmi vine să cred … nu pot percepe ideea ca nu mai ești printre noi, iubirea mea, sa îți petreci ziua cu persoana iubită, cu persoana cu care vedeai totul roz, cu persoana care era parte din tine, iar seara să auzi că a murit. Sufletul meu, dragostea mea, Florina mea, am să te iubesc toată viața mea si îți promit ca vom trăi aceeași poveste de dragoste acolo sus amândoi ! Drum liniștit către cer sufletul meu”, sunt o parte din mesajele trimise de apropiații fetei de doar 16 ani, citate de Observator News.

Alții mai citesc și:   O mai știți pe sultana Hurrem din Suleyman Magnificul? Cum arată acum actrița, la nici un an de când a născut