O adolescentă de 12 ani, dată dispărută de familie și căutată de forțele de ordine, a fost localizată în prezența unui bărbat de 29 de ani pe care l-a cunoscut pe platforma Instagram. Se pare că acesta a persuadat-o să părăsească locuința părintească.

O mamă din localitatea Bătrâni, situată în județul Prahova, a alertat autoritățile prin apel la numărul de urgență 112, informând că fiica ei, de numai 12 ani, a plecat de acasă și nu a mai revenit. Poliția a demarat căutările, iar tânăra a fost găsită într-o comună din județul Buzău.

După efectuarea investigațiilor, s-a constatat că adolescenta ar fi avut relații intime cu bărbatul de 29 de ani, pe care l-a întâlnit pe o platformă de socializare. În plus, polițiștii au descoperit că individul ar fi condus un vehicul pe drumurile publice fără a avea permis de conducere.

Astăzi a venit o veste tristă despre Florin Piersic

Autoritățile au reținut bărbatul pentru 24 de ore și urmează să-l prezinte Parchetului pentru a se decide asupra unei măsuri preventive adecvate. El este investigat pentru comiterea infracțiunilor de act sexual cu un minor și conducere fără permis.

Potrivit legislației în vigoare, bărbatul se expune la o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între 2 și 7 ani. Această situație evidențiază pericolele pe care le implică utilizarea rețelelor de socializare de către minori și necesitatea monitorizării atente a activităților lor online de către părinți și tutori.

Alții mai citesc și:   Bani în plus la pensie pentru milioane de seniori! Când va fi virat ajutorul