Irinel Columbeanu a ajuns la mila lui Gigi Becali! Fostul milionar de la Izvorani a ajuns într-un azil de bătrâni de la Ghermăneşti, acolo unde a stat şi tatăl lui, dar nu are bani să îşi achite şederea acolo.

Serviciile în azilul de bătrâni de la Ghermăneşti costă 4.000 de lei pe lună, iar Irinel Columbeanu nu are banii necesari. Fostul milionar de la Izvorani nu a încasat încă prima pensie, o aşteaptă, dar aceasta ar fi de cel mult 2.000 de lei. Fostul om de afaceri, ajuns la 66 de ani, nu şi-a plătit încă azilul.

Irinel Columbeanu a ajuns la mila lui Gigi Becali!

Proprietarul azilului de bătrâni în care locuieşte acum Irinel Columbeanu a mărturisit că se află într-o situaţie ingrată. Prieten cu Irinel Columbeanu, el a spus că îl va găzdui la început fără bani, dar nu poate face nici el acest lucru la infinit. Salvarea ar putea veni de la Gigi Becali, care, potrivit proprietarului azilului, a plătit şi găzduirea Zinei Dumitrescu acolo.

„El acum trăiește dintr-o pensie de nici 20 de milioane (n.r.: 2.000 de lei), de unde să aibă bani să plătească?! Speră să-l ajute prietenii, cei de la televiziune (că el niciodată nu a cerut bani ca să vină în emisiuni) și domnul Becali, în ultimă instanță.

„Tot Gigi Becali a dat bani şi pentru Zina”

Tot Gigi Becali a dat bani și pentru Zina, vreo 10.000 de euro, pentru că nici la ea nu avea cine să plătească azilul. Acum eu sunt într-o situație ingrată, pentru că nici nu pot să dau un om afară în așa stare, nu mă lasă inima, dar nici să-l țin la infinit fără bani nu am cum. Mi-e imposibil. Îl țin și eu gratis o lună-două! Eu îl cunosc pe Irinel și ne leagă o prietenie sinceră, pentru că și tatăl lui a fost tot la noi internat, pe ultima perioadă a vieții. Nu puteam să nu-l găzduiesc atunci când am aflat în ce stare este și că are nevoie de ajutor de urgență”, a declarat proprietarul azilului de la Ghermăneşti, Ion Cassian, pentru click.ro.

Alții mai citesc și:   Arată-mi cum strângi pumnul ca să-ţi spun ce fel de om eşti

În 2008 se spunea despre Irinel Columbeanu că avea o avere estimată la 150 de milioane de euro. De altfel, chiar el a recunoscut că nu a avut niciodată o astfel de avere. Cu toate acestea, ar fi deţinut bunuri în valoare de zeci de milioane de euro înaintea crizei imobiliare. El era proprietarul a numeroase terenuri în Izvorani. Totodată, avea acolo şi o vilă de lux, care, de altfel, a luat foc în 2020, atunci când fostul afacerist nu o mai deţinea.

Irinel Columbeanu a spus cum a ajuns să îşi piardă toată averea!

Irinel Columbeanu şi-a explicat pierderea întregii averi prin încăpăţânarea de a avea succes cu fabrica pe care o deţinea în Târgu Cărbuneşti.

„Nu aș mai face acea fabrică pe care am făcut-o la Târgu Cărbunești. Mai ales, nu m-aș mai lăsa tentat de anumite lucruri. Încercările mele de a avea succes cu acel proiect al fabricii ar putea fi comparate cu eforturile cuiva de a împinge singur un tren.

Lucru care explică și insuccesul care s-a petrecut. Nu era dat de faptul că ceea ce făceam nu funcționa sau era vreo păcăleală.

A fost lipsa de fonduri, care până la urmă a generat tocarea întregii mele averi de la acea vreme. Până când s-a ajuns la ceea ce s-a ajuns”, declara în trecut Irinel Columbeanu, citat de adevarul.ro.

Aşteaptă prima pensie!

Irinel Columbeanu a mărturisit că se află în aşteptarea primei pensii, pe care nu a încasat-o încă, deşi are 66 de ani.

„Nu am pensie acum. Până la sfârșitul anului am să primesc și prima pensie. Eu sper că în luna octombrie cumva sau noiembrie. Dau o bere la prima pensie și sper să o bem împreună”, a declarat Irinel Columbeanu în podcastul „Fiţă cu Adiţă”.

Alții mai citesc și:   Ei sunt elevii care vor primi 500 de lei pe card, în luna septembrie! La ce vor putea fi folosiți banii