Irinel Columbeanu se află de două săptămâni la azil, iar familia îi sare în ajutor, deoarece se pare că afaceristul nu își mai poate permite să plătească.

Auzind că tatăl ei are o stare de sănătate precară, iar banii s-au risipit, Irina Columbeanu, cunoscută drept „Irinuca”, i-a sărit în ajutor tatălui său și i-a oferit câțiva bănuți strânși de ea în SUA.

Ce sumă i-a oferit Irinuca tatălui ei

Irinuca i-a sărit imediat în ajutor tatăl ei, când a aflat că acesta nu mai are bani pentru a-și plăti azilul în care stă de două săptămâni.

Fiica lui Irinel Columbeanu i-a trimis tatăl ei 200 de dolari, sumă pusă de ea de o parte de când se află în SUA.

Irinel Columbeanu riscă să fie dat afară din azil

Irinel Columbeanu se află de două săptămâni la azilul din Ghermănești, Ilfov, din motive de sănătate. În ciuda stării sale de sănătate precară, acesta mărturisea că se simte liniștit aici. Fostul afacerist are de plătit lunar între 3.000 și 4.000 de lei, costurile incluzând mâncare, întreținere și serviciile necesare îngrijirii.

„Nu știu exact costul unui pacient, în București, dar am auzit că e și de 2.500 de lei. E o taxă însă foarte mică. Când ceva este mai ieftin decât e normal, trebuie să-ți pui un mare semn de întrebare. Un proprietar trebuie să plătească lumina, gazele, salariile, tot felul de taxe.

Toate au un cost care se reflectă în taxă (…) Prețul real este între 3.000 și 4.000 de lei, depinde de complexitatea serviciilor, a mâncării, dacă se folosesc pamperși, etc. Sunt și persoane care au probleme cu deglutiția și atunci e nevoie de un angajat care trebuie să îi dea să mănânce, trebuie pasate alimentele ”, a spus proprietarul Ion Cassian pentru  Antena 3 CNN.

Alții mai citesc și:   POVESTE INCREDIBILĂ DE DRAGOSTE! GELOZIA NU ARE LOC ATUNCI CÂND SENTIMENTELE SUNT REALE. „CE FEMEIE DE NĂDEJDE IUBISE TATA”

Din păcate, proprietarul a precizat că, deși pe el și Irinel îi leagă o prietenie de mai mulți ani, acesta nu îl mai poate ține pe fostul afacerist dacă acesta nu plătește.

„El acum trăiește dintr-o pensie de nici 20 de milioane, de unde să aibă bani să plătească?!(…) Nu pot să dau un om afară în așa stare, nu mă lasă inima, dar nici să-l țin la infinit fără bani nu am cum. (…) Eu îl cunosc pe Irinel și ne leagă o prietenie sinceră (…). Nu puteam să nu-l găzduiesc atunci când am aflat în ce stare este și că are nevoie de ajutor de urgență”, a dezvăluit Ion Cassian, potrivit click.ro .