Pățania unui român din Anglia a devenit virală. A trăit un moment extrem de emoționant chiar în prima zi în care își ducea fetița în prima zi de școală în Anglia.

Bărbatul își ducea fetița în prima zi de școală în Anglia și nici nu se gândea la ce putea să urmeze. Momentul l-a împărtășit cu prietenii virtuali, iar acest fapt a făcut ca întâmplarea să devină virală.

Prima zi de școală în Anglia pentru fetița unui român

Ionuț Neacșu este român, dar lucrează în Anglia, unde l-a urmat și familia lui. Bărbatul are o fetiță care abia începea clasa zero, chiar în Regatul Unit. A fost impresionat de primirea de care a avut parte la școală în această zi special. Cu această ocazie, părinții au primit un cadou constând într-un bilețel, un șervețel și un plic de ceai.

Ionuț a transcris pe pagina lui de Facebook conținutul biletului care l-a emoționat. Iată mesajul transmis de cei care urmau să se ocupe de educația fetiței lui.

„Draga parinte, Iata un mic ”cadou” pentru tine intrucat iti lasi copilasul cel drag astazi, pe mana noastra, in prima lui zi de scoala.

Dupa ce vei ajunge acasa si-ti vei sterge lacrimile cu acest servetel, te rugam sa-ti faci un ceai cald si sa te relaxezi. Aminteste-ti ca vom lucra impreuna si vom da tot ce e mai bun pentru binele copilului tau.

Multumim pentru ca ti-ai insotit copilul, la inceputul acestui an atat de important pentru el. Vom face tot ce ne sta in putere, zi de zi, pentru a fi un bun ghid copilului tau in explorarea acestei lumi frumoase, ce abia incepe pentru el. Ne vedem dupa-amiaza. Cu dragoste, din partea dnei X si a dnei Y”, au scris noii profesori ai micuței românce.

Alții mai citesc și:   Avertizare meteo: Cod Portocaliu de averse torențiale și vânt puternic în trei județe