Horoscop 19 octombrie 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru a patra zi din saptamana. Iata ce ti-au pregatit astrele.

Horoscop special cu Neti Sandu – BERBEC

O sa vi se aprobe crearea de imprumut bancar, sau poate va multumiti cu un salariu, doua in avans si o sa se rezolve o chestiune de ordin financiar.

Pare cineva foarte hotarat sa va ia intr-o excursie la sfarsit de saptamana si daca n-aveti alt program poate va lasati luati pe sus.

Horoscop special cu Neti Sandu – TAUR

Vi se fac niste recomandari – stiute – la slujba, poate si la scoala si o sa vi se cam „sifoneze” confortul cu care
erati obisnuiti.

Apare cineva de care va separaserati si si-a dat seama omul, ca nu poate trai fara voi si o sa insiste – vedeti!

Horoscop special cu Neti Sandu – GEMENI

Intrevedere cu cineva care are un proiect de afaceri si o sa va evaluati sansele de succes, ca sa nu intrati, la-ntamplare, in combinatia respective.

Se poate sa va razganditi, in privinta plecarii intr-o minivacanta si sa asteptati o cazare mai buna, mai ieftina, daca aveti rabdare.

Horoscop special cu Neti Sandu – RAC

Poate angajati o firma care sa va redecoreze interiorul locuintei, sa va faca o curatenie generala, sau poate dati o zugraveala.

E posibil sa se-anunte niste rude in vizita si sa ramana cateva zile la voi, ca vor sa fiti impreuna, poate aveti de sarbatorit pe cineva.

Horoscop special cu Neti Sandu– LEU

Incep sa se vada rezultatele eforturilor, la scoala, c-ati invatat in particular, ca va descurcati bine si la probele practice si o sa bateti concurenta.

Alții mai citesc și:   7 zodii de bărbaţi greu de iubit

Poate faceti comanda de lucruri utile pentru casa si o sa mai faceti niste reparatii.

Horoscop special cu Neti Sandu – FECIOARA

Vin bani si pe alta filiera decat cea de la serviciu si o sa fie o completare de buget, ca sa va puteti cumpara ce v-ati propus mai de mult.

Va puteti gasi si voi perechea de suflet si sa fiti fericiti, daca nu aveti pe nimeni uitati-va bine de jur imprejur.

Horoscop special cu Neti Sandu – BALANTA

O definitivare, primiti un accept si o sa va bucurati de un statut la care aspirati de multa vreme si viata voastra o sa fie pusa la adapost.

Se poate sa luati un examen, un interviu, sa va schimbati serviciul, sau scoala, ori poate profilul.

Horoscop 19 octombrie 2023 – SCORPION

Se străduie cineva să vă intre-n gratii şi o să vă întrebaţi inima dacă vă regăsiţi în felul de a fi al celuilalt, sau îi spuneţi că nu e genul vostru.

Va bate gândul să lucraţi într-o altă combinaţie partenerială ca să vă sporiţi şansele de succes şi de bani.

Horoscop 19 octombrie 2023 – SĂGETĂTOR

Se întrevăd nişte bani şi posibile avantaje care v-ar prinde bine, după o perioadă în care aţi avut parte doar de muncă intensă, fără aprecieri.

O să vă daţi toţi interesul să vă asociaţi cu o fundaţie că să le fiţi de ajutor unor oameni aflaţi în dificultate.

Horoscop 19 octombrie 2023 – CAPRICORN

O să vă fie răsplătită muncă şi va fi stimulativ pentru mai departe c-o să vă economisiţi energia să v-ajungă până la finele proiectului.

Alții mai citesc și:   Schimbări mari pentru trei zodii. Vești bune pe plan sentimental și financiar

Se pare c-o să vă implicaţi în nişte activităţi extraprofesionale, deloc lejer de ţinut pasul cu anturajul, cu grupul.

Horoscop 19 octombrie 2023 – VĂRSĂTOR

Poate faceţi o rezervare să plecaţi pe undeva la sfârşit de săptămână să revedeţi o persoană dragă, să vă-ntoarceţi cu altă stare de spirit.

Parcă tot nu v-aţi decis dacă vă schimbaţi, sau nu, domiciliul, încă mai aşteptaţi un răspuns de la fiinţă pe care o iubiţi.

Horoscop 19 octombrie 2023 – PEŞTI

E cineva care vrea să vă cunoaşteţi ca să se convingă că speranţa de a fi împreună nu e deşartă şi o să vă armonizaţi, în timp, aşa.

Se iveşte o ocazie, cu totul neaşteptată să faceţi un drum în străinătate, şi poate şi în scop profesional şi să vă prindă bine c-o să schimbaţi peisajul.