Horoscop lunar – octombrie 2023.

Este o lună liniștită pentru multe zodii, dar pot apărea și situații mai dificile.

Stelele arată că săgetătorii și capricornii se bucură de o lună plină de realizări, iar vărsătorii pot face un pas important la capitolul dragoste.

Află ce a pregătit astrele pentru zodia ta în luna octombrie 2023, de la cei octombrie buni astrologi.

Zodia Berbec

În luna octombrie, berbecii demonstrează că pot fi calmi și nu reacționează atât de acut la unele probleme. Își găsesc un om important în viața lor, care îi influențează să facă lucruri frumoase.

În a doua parte a lunii octombrie, acest nativ poate primi o sumă de bani, care îi poate ajuta să rezolve o problemă financiară. Conjuncția astrelor arată că berbecii scot la iveală câteva secrete care nu mai pot fi ascunse mult timp.

Astrologii spun că zodia berbec poate fi vulnerabilă la umezeală, vânt, curent sau schimbări bruște de temperatură.

Zodia Taur

Taurii, în luna octombrie se folosesc de cele mai potrivite momente și nu se rușinează să scoată la suprafață talentele lor. În această perioadă, taurii nu sunt modești și datorită acestui lucru în fața lor se deschid mai multe posibilități.

În a doua jumătate a lunii, acest nativ face ordine în persoanele care îi înconjoară, pentru că simte că unii din ei nu sunt sinceri și îi fac să degradeze, decât să evolueze.

Ce privește sănătatea zodiei taur, astrologii adaugă că pot apărea dureri de cap și insomnii chiar de la început de lună.

Zodia Gemeni

Gemenii nu duc lipsa de bani în luna octombrie, pentru că se folosesc de tot felul de oferte, care îi permit să câștige dublu. Poziția astrelor mai arată că în această lună sunt de așteptat întorsături imprevizibile ale situațiilor.

Nu este exclus că pot interveni adversari puternici sau oameni, care au intenții rele. Astrele menționează că gemenii nu își pierd curajul și devin mult mai încrezători. Este o perioadă benefică din punct de vedere financiar și profesional.

Zona de sănătate nu va pune probleme mari zodiei gemeni. În această lună, sănătatea lor devine mai puternică datorită unor schimbări importante pe care le-a făcut în viață.

Zodia Rac

În luna octombrie, racii muncesc foarte mult și primesc niște rezultate uimitoare. În această perioadă se vor simți cu adevărat independenți și propunerile vin una peste alta.

Stelele arată că acest nativ obține ce își dorește, în special pe plan financiar și profesional. Astrologii spun că la capitolul dragoste apar noi motive de ce să iubească mai puternic o persoană. O lună plină de acțiune și succese.

Alții mai citesc și:   Horoscop JOI, 17 august 2023. Zodia care va avea o zi de coşmar

La capitolul sănătatea lucrurile merg și aici destul de bine pentru zodia rac. Astrele nu observ nici o problemă gravă de sănătate care poate apărea în această perioadă.

Zodia Leu

Zodia leu își îndeplinește un vis important în luna octombrie și acest lucru îi face să creadă că nu este nimic pierdut. Acest nativ acționează sigur în situații complicate și nu așteaptă ca lucrurile să se agraveze.

În a doua jumătate a lunii octombrie, leii sunt prudenți cu oamenii care apar spontan în viața lor și nu se grăbesc să aibă prea multă încredere în ei. Acest lucru le poate salva chiar și viața.

La capitolul sănătate pot apărea mai multe schimbări, iar zodia leu ar fi bine să fie mai atentă la tot ce consumă din alimente și băuturi.

Zodia Fecioară

Fecioarele pot călători în luna octombrie destul de mult. Chiar apar călătorii spontane și acest nativ trebuie să-și facă bagajele rapid. Astrele spun că fecioarele se adaptează destul de repede la noile circumstanțe și își schimbă planurile, chiar și ideile.

Poziția planetelor arată că financiar există incertitudini cauzate de cheltuieli suplimentare, dar asta nu înseamnă că vor intra în faliment.

Este o perioadă favorabilă pentru îmbunătățirea aptitudinii fizice și a aspectului fizic pentru zodia fecioară. Are parte de o sănătate puternică, dar trebuie să se ferească de unele vicii ca să nu readucă niște boli în viața lor.

Zodia Balanță

Balanțele au ocazia să se integreze mai bine în anumite cercuri și să rezolve multe probleme în luna octombrie. Din punct de vedere profesional, luna este una plină de realizări și momente frumoase, în care poate să culeagă roadele muncii sale.

Astrologii spun că balanțele își modelează realitatea cu fiecare gând. Cuvintele și faptele se vor potrivi mai bine ca oricând.

În luna octombrie, zodia balanță poate începe să se preocupe de niște afecțiuni vechi netratate și să-și reevalueze starea de sănătate. Odihna și oamenii dragi îi aduce liniștea de care avea nevoie.

Zodia Scorpion

Scorpionii ajung rapid la obiectivul propus în luna octombrie, întrucât știe ce vor și ce trebuie să facă. Poziția planetelor arată că în a doua parte a lunii, acest nativ rezolvă probleme serioase legate de studii, job sau casă.

Chiar dacă apar obstacole, scorpionii nu au de gând să renunțe la lucrurile care îi plac. Astrele arată că acest nativ poate deveni autoritar și duri când vine vorba de oamenii care îi greșesc.

Astrele spun că ar fi bine ca zodia scorpion să fie mai atentă la sănătatea psihică și la starea de spirit. Chiar dacă vă simțiți bine, s-ar putea ca în interiorul vostru să se ascundă o durere, pe care încercați să o micșorați.

Alții mai citesc și:   Horoscop 6 septembrie 2023. Săgetătorii primesc o sumă de bani, iar Balanțele au o zi importantă

Zodia Săgetător

Astrologii spun că săgetătorii se bucură de o lună plină de realizări și au parte de creștere și extindere. Astrele arată că acest nativ va afla care este drumul pe care îl are de urmat.

Fac ordine în viața lor și exclud oamenii sau viciile, care nu-i permit să obțină mai mult. Cu toate acestea, astrologii nu recomand să faceți decizii din punct de vedere romantic, fiindcă stelele vă pot aduce dezamăgire.

Astrele arată că zodia săgetător poate avea probleme de sănătate la mijloc de lună. Acestea pot fi legate de sistemul imunitar sau nervos. Mare grijă la alimentație!

Zodia Capricorn

Capricornii se bucură de o lună plină de realizări și se face lumină în privința multor aspecte complicate ale acestui nativ. În luna octombrie, capricornii se reconectează cu planul divin.

Stelele îl ajută în mai multe activități zilnice și acest nativ se simte în siguranță. Finalul lunii octombrie poate fi mai nebun, deoarece se întâmplă câteva lucruri neplanificate și nedorite.

În această lună, zodia capricorn nu are probleme mari de sănătate, dar se poate simți extrem de obosită. În unele zile pot să adoarmă în diferite locuri, pentru că se simt extenuați.

Zodia Vărsător

Vărsătorii pot face un pas important la capitolul dragoste și simt că luna octombrie este potrivită pentru a ajunge la un nou nivel. Vor trăi mai intens și își vor permite să fie mai sinceri și expliciți în unele subiecte.

De asemenea, astrele arată că pot călători mai mult și pot vizita locuri frumoase și unice. Locul de muncă sau studiile îi pot permite să cunoască oamenii din domenii importante.

Astrele mai arată că la capitolul sănătate, astrele le pot aduce stări psihice mai puțin favorabile. Din fericire, la final de lună lucrurile se vor calma pentru zodia vărsător.

Zodia Pești

Astrele spun că peștii au parte de o lună plină de distracții și momente extrem de frumoase. Întâlnesc oameni noi și sunt puși în tot felul de situații amuzante. Acest nativ își trăiește viața la maxim și profită de orice clipă.

În a doua parte a lunii, pot obține o sumă de bani, care îl ajută să depășească o anumită problemă financiară. Luna octombrie este plină de surprize, mai ales pe plan sentimental.

Astrologii menționează că zodia pești se poate confrunta cu dureri de cap sau oboseală din cauza unui program încărcat. La final de lună se simt mult mai bine, poate datorită unei vacanțe.