Horoscop de weekend, 23-24 septembrie 2023. Previziunile astrale pentru toate zodiile.

BERBEC

Poate-o sa reusiti, in sfarsit, sa va luati o masina, sau sa o reparati pe cea pe care o aveti si tot e ceva. Noi provocari! Apare o oferta de lucru, posibil si in strainatate, si o sa va ganditi bine de tot daca va-ncumetati sau mai lasati la dospit ideea, ca sa vedeti ce zic si ai vostri.

TAUR

Se poate sa recuperati niste bani si sa va platiti si datoriile ca sa dati drumul noilor proiecte pe curat, fara vreo restanta. O sa legalizati o situatie, dar trebuie sa dati zor sa obtineti toate semnaturile ca sa intrati in linie dreapta cu demersurile care v-au tinut pe loc mai bine de o luna si ceva.

GEMENI

Poate va contacteaza un grup care vrea sa va implicati intr-un proiect care v-ar propulsa in cariera. Poate-abia acum aflati un adevar, primiti o aprobare, va gasiti, in sfarsit, de lucru si totul o sa mearga snur, ca pan-acum ati tot avut cate ceva de rectificat.

RAC

V-ati putea pune in evidenta prin ceva la care lucrati de ceva vreme si se va gasi cineva care sa va promoveze munca. O sa primiti un raspuns de la cineva de care sunteti atasati sufleteste si o sa stiti daca plecati impreuna in concediu, sau nu ca sa stiti ce program va faceti.

LEU

Poate dati de bilete de vacanta, la un pret convenabil, c-o fi renuntat cineva, sau sunt cele de anul trecut reactivate. E cineva din trecutul sentimental care va cere o a doua sansa si daca nu s-a ocupat locul din inima o sa va bucurati de faptul ca relatia se poate rescrie frumos, de data asta.

Alții mai citesc și:   Horoscop 22 septembrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia pentru care apar oportunități de afaceri unice în viață

FECIOARA

Poate va mai luati ceva de lucru, in particular ca sa va descurcati cu cheltuielile acestei perioade, ca numai cu salariul nu tine figura. O sa-si faca, in sfarsit, curaj cineva care va cere de multa vreme o intalnire ca sa va cunoasteti mai bine, sa schimbati impresii, sa vedeti daca sunteti compatibili.

BALANTA

O sa va interesati de niste acte, sa insistati pe la autoritati sa vi le semneze ca sa va luati o casa, o masina, sa primiti un credit. Un parteneriat de afaceri v-ar aduce acele beneficii financiare la care visati de ceva timp si o sa cultivati aceasta combinatie ca sa va asigurati un venit constant.

SCORPION

Se poate sa va ceara sefii ceva in plus de lucru, va incarca poate cu alte proiecte si daca vor fi platite n-o sa ziceti nu. O sa descoperiti o alta latura a unei relatii si o sa faceti progrese atat in viata personala, cat si in cea profesionala – o sa depasiti niste blocaje.

SAGETATOR

Se poate sa puneti la-ndoiala un parteneriat de afaceri, sa reziliati un contract si sa vi se propuna un altul. E posibil sa primiti o instiintare ca mai aveti de achitat o taxa, vreo factura despre care ori ati uitat, ori nu stiati nimic si va trebui sa va conformati.

CAPRICORN

Poate faceti un consiliu de familie ca sa vedeti daca e cazul sa va schimbati locuinta sau sa-i aduceti, doar, unele imbunatatiri. O problema din trecut iese, din nou, la suprafata si daca nici de data asta n-o rezolvati se va amplifica, o sa va fie si mai greu sa-i veniti de hac – or fi niste datorii.

Alții mai citesc și:   Horoscop septembrie 2023. Va fi o lună de vis pentru unii nativi, câştigă pe toate planurile

VARSATOR

Poate-o s-ajungeti la o-ntelegere cu copilul care-si doreste altceva decat ii recomandati voi si daca mai lasati de la voi o sa fie bine. Se insista sa reluati o preocupare de timp liber, poate fi o activitate sportiva si-ncepeti iar, antrenamentele, ca sa aveti o stare de si mai buna dispozitie.

PESTI

O sa mai eliberati spatiul pe-acasa, c-aveti niste lucruri de aruncat si mai luati si cate ceva in loc, ca o completare. Poate va-ndreptati cu pasi repezi spre o casatorie si dati sfoara-n tara, incepeti pregatirile si va socotiti si banii sa stiti daca v-ajung, sau va mai si imprumutati.