Horoscop 9 august 2023, realizat de Neti Sandu pentru Știrile ProTv.

Vrem să împăcăm pe toată lumea și la serviciu, și acasă. Bunăvoință avem și o să și reușim, chiar.

Vibrația zilei este 9 și o să știm dintr-o privire ce așteptări ale celălalt de la noi.

Horoscop 9 august 2023 – Leu

Întrevedere cu cineva care are nevoie de o mână de lucru de la voi, de un sfat, de niște relații care să dezvolte afacerile în care e implicate, persoană

Horoscop 9 august 2023 – Fecioară

Apar niște oameni care vor să lucrați împreună, dar sunteți prea exigenți și o să faceți o verificare prealabilă înainte de orice angajament.

Horoscop 9 august 2023 – Balanță

E cineva care vrea de mult să fiți împreună, dar nu s-a putut la momentul respectiv. Acum însă, pare să se deschidă o perspectivă de acest gen. Ia vedeți.

Horoscop 9 august 2023 -Scorpion

O să comunicați mult mai bine cu șefii și, dacă o să respectați regulile, s-ar putea să fiți în cărți pentru o avansare, cultivați relația, păstrați-o la cald.

Horoscop 9 august 2023 – Săgetător

Se poate să fie mult de lucru la serviciu, epuizant și ca atare, e bine să aveți grijă de sănătate, să nu depășiți acel prag de oboseală și să nu vă îmbolnăviți.

Horoscop 9 august 2023 – Capricorn

Se vine cu propuneri de afaceri la voi și ceva tot o să fie pe placul vostru. Trebuie văzut cum stați cu timpul ca să nu vă fie afectat job-ul permanent.

Horoscop 9 august 2023 – Vărsător

Se poate să vă ocupați de casă, poate faceți niște modificări, vă luați mobilă, decorațiuni, vă ocupați și de terasă, de grădină sau poate vă mutați.

Alții mai citesc și:   Locul de muncă plătit cu 10.000 de lei pe lună de care românii fug

Horoscop 9 august 2023 – Pești

O să fie o activitate de grup care vă poate aduce beneficii și vă pregătiți de o plecare în vacanță. Poate tot așa, cu grupul de prieteni. O să fie un mediu antrenat.

Horoscop 9 august 2023 – Berbec

Se poate să negociați un contract și o să vă apărați punctul de vedere, condițiile pe care le pretindeți și o să bateți palma în cele din urmă

Horoscop 9 august 2023 – Taur

E momentul vostru de afirmare, ofertele de afaceri tot curg și o să alegeți pe cea mai valoroasă și care o să vă aducă bani mai mulți decât de obicei.

Horoscop 9 august 2023 – Gemeni

Ați putea lucra în paralel, și să vă drămuiți timpul ca să faceți față solicitărilor, că o să mai luați și o porție de respiro, să vă duceți în vacanță.

Horoscop 9 august 2023 – Rac

Vi se fac niște oferte de lucru și o să vă gândiți dacă vă încărcați cu încă vreo colaborare sau lăsați pentru toamnă orice activitate suplimentară. Vreți concediu.