Moartea fetei care a decedat la Ciulnița este învăluită în mister.

Moarte suspectă a fiicei unui fost luptător DIAS. Fata era aşteptată să vină acasă cu trenul din Mangalia, însă a fost găsită fără suflare în Gara Ciulnița, cu răni la cap.

În vârstă de 25 de ani, Andreea, fiica unui fost luptător DIAS, a fost găsită, aseară, moartă în Gara Ciulnița.

Fata a sărit din trenul aflat în mișcare

La doar câteva secunde după ce trenul inter-regio a plecat din Gara Ciulnița s-a decis să coboare, deși garnitura era în plină mișcare. Decizia, dar mai ales gestul, s-au dovedit fatale.

Victima a fost găsită în agonie și cu răni grave la cap, la doar câțiva metri de linia de cale ferată, iar medicii chemați în ajutor nu au mai putut să o salveze. Așa că a fost deschisă o anchetă penală. Cu toate că există premisele unui nefericit accident, polițiștii și procurorii nu exclud nici varianta unui posibil omor.

Tânăra era studentă la Farmacie

Tânăra era studentă la Farmacie și lucra în Constanța, iar ieri seară se întorcea acasă cu trenul, pe ruta Mangalia-București.

Pentru că acest tren nu avea traseu prin Călărași, sora ei a mers să o aștepte la gara din Ciulnița.

Cele două fete au vorbit la telefon cu puțin timp înainte ca trenul să ajungă în gară, însă ceea ce a urmat este greu de închipuit.

„La data de 6 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Ciulniţa au fost sesizaţi, de către un bărbat, cu privire la faptul că fiica sa nu a coborât din trenul de călători care circula pe ruta Mangalia-Bucureşti, neştiind nimic despre ea. În urma primelor cercetări, la aproximativ 20 de metri de peron a fost găsită fata, de 25 de ani, care prezenta leziuni la nivelul capului”, a transmis IPC Călăraşi.

Alții mai citesc și:   Horoscop saptamanal 11-17 septembrie 2023. Scorpionii și Balanțele au parte de o săptămână perfecta, iar Săgetătorii trec prin schimbări financiare

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru omor şi încearcă să stabilească ce s-a întâmplat.