„Doctorii i-au zis să meargă să facă testamentul. Nu îmi arată când plânge și că este speriată de situație” Rona Hartner, dezvăluiri dureroase despre susținerea primită de la fiica sa

Rona Hartner trăiește un miracol după ce era la un pas să-și piardă viața din cauza unei boli nemiloase.

Rona Hartner a trecut prin cea mai grea perioadă din viața sa după ce a fost diagnosticată cu una dintre cele mai necruțătoare boli: cancerul. Ulterior, vedeta a fost nevoită să renunțe la scenă, la concertele sale și a fost supusă unor tratamente de specialitate astfel încât să poată să învingă această boală.

Acest lucru s-a și întâmplat de altfel pentru că în urmă cu doar câteva zile, Rona Hartner a povestit în mediul online că starea sa de sănătate este mult mai bună și că în curând se va putea întoarce pe scenă.

Rona Hartner, mesaj emoționant pe rețelele de socializare

În urmă cu câteva zile, Rona Hartner a făcut un video pe pagina sa de Facebook prin intermediul căruia își anunță urmăritorii că starea sa de sănătate este în sfârșit una bună. Vedeta a primit o veste foarte fericită din partea doctorilor, care i-au spus că în doar două săptămâni starea sa de sănătate s-a ameliorat considerabil, iar datorită ritmului accelerat în care tratamentul și-a făcut efectul va putea în curând să se întoarcă pe scenă.

„ La scaner arată că metastazele au scăzut la jumătate. În două săptămâni de tratament metastazele sunt la jumătate. Nimic nu este imposibil. La jumătate au scăzut metastazele, în doar două săptămâni. Sunt atât de fericită! Boala asta mi-a redat zâmbetul. Ați mai auzit așa ceva? Un cancer în fază 4 să îți redea zâmbetul și să te facă să râzi, să te bucuri de minunile lui Dumnezeu? ”, a povestit Rona Hartner pe rețelele de socializare.

Fiica Ronei Hartner, un real sprijin pentru mama sa

În cadrul unui interviu, vedeta a vorbit și despre relația pe care o are cu fiica sa, Rita, în vârstă de 15 ani. Potrivit mărturisirilor sale, adolescenta a constituit un adevărat sprijin în această perioadă grea și a reușit să dea dovadă de tărie de caracter, chiar dacă a primit numeroase verdicte negative din partea medicilor.

„Fiica mea, Rita, scumpa de ea, mă susține necondiționat, prin simplul fapt că nu îmi arată când plânge și că este speriată de situație. Mai ales că doctorii i-au zis să meargă să facă testamentul în favoarea ei. Rita este și foarte ambițioasă. A terminat școala de make-up artist în România și este foarte fericită de rezultatul pe care l-a obținut.”, a declarat Rona Hartner pentru Click!