David Alexandru a murit la vârsta de cinci ani. Copilul a pierdut lupta cu viața

Durere mare la Arad. Un băiețel a pierit la vârsta de cinci ani. David Alexandru suferea de o boală nemiloasă.

Micuțul s-a stins din viață la vârsta de cinci ani. El s-a luptat până în ultima clipă cu o boală nemiloasă, însă, din nefericire, se pare că boala a câștigat lupta.

Părinții lui David Alexandru sunt în continuare în stare de șoc și nu le vine să creadă că fiul lor nu mai este printre noi.

Lacrimi și suferință la Arad.

David a pierit mult prea devreme. Băiatul a fost declarat decedat de către cadrele medicale de specialitate din oraș în seara de sâmbătă, 19 februarie.

Copil mort, la Arad

David Alexandru a urmat zile întregi de tratamente și operații. Toată lumea a sperat că minorul își va reveni și va învinge cancerul.

Familia băiatului și prietenii au sperat până în ultima clipă că se va face bine.

Mama, tata și fratele mai mare al lui Alexandru David sunt cutremurați de durere.

Deși băiețelul suferea de cea mai gravă formă a cancerului, și-au pus nădejdea în Dumnezeu și așteptau ca Alexandru să se facă bine.

Potrivit specialarad.ro, micuțul Alexandru David a trecut prin două operații: în 16 august 2021 a fost operat în Munchen, iar pe data de 14 septembrie 2021 a făcut RNM. Copilul era nevoit să facă protonoterapie.

Ulterior au descoperit că băiatul este suspect de pancreatită. Familia lui are în prezent datorii de peste 21.000 €. Părinții au făcut tot posibilul pentru a se asigura că fiul lor va câștiga lupta cu cancerul.

Băiețul a murit nemilos la doar cinci ani. David a fost condus pe ultimul drum la cimitirul din Grădiște, astăzi, 21 februarie 2022, la ora 13:00. Părinții, bunicii, colegii de clasă, educatoarea și toți cei care l-au cunoscut pe copil sunt îngenuncheați de durere.