Apar noi detalii în cazul crimei macabre din Mangalia! În aceste momente se desfășoară controale amănunțite la hotelul din Saturn, unde a fost ucisă Alina de cea mai bună prietenă a ei, Loredana. Iată ce nereguli au descoperit anchetatorii!

Reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) desfășoară acum controale la hotelul unde erau cazate Alina și Loredana, asta după ce Alina a fost ucisă de cea mai bună prietenă a ei.

Controale amănunțite la hotelul din Saturn, unde a fost ucisă Alina

Procurorii au cerut să fie făcute verificări în stațiunea Mangalia, acolo unde a fost ucisă Alina, după ce Loredana le-a mărturisit anchetatorilor care se ocupă de caz că angajații din localul unde ele munceau erau puși să lucreze mai mult decât prevede contractul făcut la job. La unul dintre controale s-a găsit o minoră care muncea pe timp de noapte, cu toate că acest lucru este ilegal.

Loredana, fata de 18 ani care a omorât-o pe Alina, a aruncat o parte din vina faptei ei pe persoanele care se ocupă de conducerea hotelului.

„Lucram 7 zile pe săptămână, 9 ore pe zi, iar în contract scris 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână. Cu Alina mă cunoșteam de mult întrucât eram colege de clasă din clasa întâi. Menționez că aveam cu Alina o relație ceva mai dificilă, din diferite motive inclusiv legate de serviciu și ne-am mai certat, motiv pentru care am cerut pe parcurs șefilor să ne schimbe camerele și să stăm separat. Acest lucru I-am cerut lui M.G și A.M., însă s-a tot tergiversat mutarea noastră, pentru a sta separat”, le-a spus criminala anchetatorilor.

Alții mai citesc și:   Semnele Infarctului Care Pot Fi Prezente Cu O Lună Înainte

Ce sancțiuni au aplicat polițiștii

Polițiștii care au desfășurat controale în zona în care a fost ucisă Alina au aplicat două sancțiuni contravenționale în valoare de 30.000 lei pentru încălcarea legii despre modul în care este angajat personalul.

Operatorul economic a fost sancționat de polițiști cu o amendă de 30.000 lei pentru nerespectarea normelor de preparare și prelucrare a alimentelor de acolo, dar și o altă amendă în valoare de 5.000 lei pentru depășirea capacității de depozitare. El a mai primit o amendă de 10.000 lei amendă pentru produse și proceduri nesigure.

Mai mult decât atât, operatorul economic a primit o amendă de 12.000 lei pentru neconcordanță între etichetele de pe produs și documentul de recepție și o amendă în valoare de 5.000 lei pentru neutilizarea corespunzătoare a substanțelor dezinfectante.

Inspectorii de muncă au ridicat mai multe documente de la acest loc de muncă, au luat declarații de la toate cameristele care lucrează la hotelul din Saturn și îl așteaptă acum pe administrator pentru a veni cu acte de la hotel.

Localul alimentar al hotelului unde stăteau fetele a fost închis temporar din cauza deficiențelor găsite acolo de către inspectorii de la Protecția Consumatorului.