Cine este Florin, tânărul care a murit la doar 22 de ani, după ce a fost prins într-o balotieră. Familia este distrusă: ”Tot ce am avut s-a dus!”

Un tânăr de 22 de ani a murit după ce a fost prins într-o balotieră și tras în interiorul utilajului agricol. Acesta era atacant la o echipă din județul Arad din 2015 și avea toată viața înainte. Familia și prietenii lui în stare de șoc și au postat numeroase mesaje emoționante pe rețelele de socializare.

Florin, un tânăr în vârstă de 22 de ani din județul Arad, a murit într-un accident înfiorător. El a fost sfâșiat, după ce a fost prins de o balotieră și tras în interiorul utilajului agricol.

Florin a murit după ce a fost tras în interiorul unui utilaj agricol

Florin era un tânăr plin de visuri și se speranțe cu privire la viitorul lui. Abia împlinise 22 de ani și era atacant la C.S Ineu încă din anul 2015. Nimeni nu și-a imaginat că acesta urma să aibă un sfârșit tragic. El a mers pe un deal să facă baloți, dar a sfârșit tragic.

Tânărul a murit după ce a fost prins de o balotieră și tras în interiorul utilajului agricol. Fratele său mai mare a făcut descoperirea când a ajuns pe câmp. El a avut parte de imagini cutremurătoare văzând că Florin încă era învârtit în utilaj. Incidentul a avut loc pe un deal din județul Arad, între localitățile Archiș și Beliu, în jurul orei 23:30.

Familia și prietenii sunt în șoc după moartea tânărului

Vestea că Florin a murit a șocat pe toată lumea. Familia și prietenii lui sunt în doliu și nu își vor reveni prea curând, fiind șocați de evenimentul întâmplat. Pe rețelele de socializare apropiații au postat mai multe mesaje și fotografii, având multe regrete în suflet.

„Tot ce am avut s-a dus! Fratele meu”, „Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească in pace si vouă multă putere sa treceți peste aceasta mare durere”, „Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Iar vouă bunul Dumnezeu să vă dea multă putere și mângâiere să puteți trece peste această grea pierdere!”, „Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace iar vouă sa va dea putere sa puteți trece peste aceasta încercare grea. El de acolo de sus o sa aibă grija de voi și va veghea asupra voastră!”, „Cuvintele sunt de prisos acum ,nu-l mai poate aduce nimeni înapoi, ca din păcate asta e cea mai grea despărțire asta când știi ca nu te mai poți întoarce niciodată și nu-ți mai poți lua nici rămas bun ,despărțirea asta e cea mai grea,Dumnezeu să-i ajute familia sa treacă peste această grea încercare, sa le mângâie sufletul, și pe el să-l așeze Dumnezeu sufletul lângă dreapta sa! Un băiat atat de muncitor și de educat! Nu-mi vine sa cred…am reuşit sa te cunosc puțin ….dar toata lumea spune doar cuvinte frumoase despre tine…. Odihnă veșnică, printre îngeri, suflet drag!”, sunt câteva dintre comentariile postate pe rețelele de socializare.