Antonela este tânăra însărcinată în 6 luni, a cărei lună de miere s-a transformat într-un adevărat coșmar.

Antonela și soțul ei, Marko Baković sunt doi tineri croați care au ales Italia ca destinație pentru luna de miere. Cei doi nu au ales însă orice oraș din Italia, ci unul extrem de romantic, Veneția.

Din păcate, însă, luna lor de miere s-a transformat într-un adevărat coșmar, atunci când autobuzul electric în care cei doi se aflau, alături de alți turiști, a scăpat de sub control și s-a prăbușit în gol de pe podul din Mestre.

Vehiculul a rupt liniile de electricitate și a căzut pe linia de cale ferată de sub pod. În acel moment, bateriile care alimentau motorul au luat foc, iar flăcările au cuprins rapid tot autobuzul.

Antonela, tânăra care a decedat în luna de miere, era însărcinată în 6 luni

Antonela este una dintre victimele accidentului din Veneția. Tânăra avea 25 de ani și era însărcinată în 6 luni. În data de 11 septembrie, Antonela își unise destinul cu soțul său, Marko, bărbatul aflându-se și el în autobuzul cu pricina. În momentul de față, soțul tinerei este rănit grav și luptă să supraviețuiască.

În ceea ce o privește pe tânăra de 25 de ani, aceasta nu a avut nicio șansă în urma tragediei care s-a produs și a decedat pe loc.

Presa locală scrie că cei doi tineri erau din cantonul croat Split-Dalmația. Antonela și Marko își uniseră destinele în urmă cu doar 20 de zile, iar tânăra de 25 de ani era însărcinată în 6 luni.

Soțul Antonelei nu știe că soția sa a decedat

Alții mai citesc și:   Otrava asta îţi distruge oasele, însă o bei în fiecare zi! Sigur nu ştiai asta!

Marko și Antonela au avut parte de o lună de miere cu sfârșit tragic. În timp ce soția sa a părăsit această lume, bărbatul în vârstă de 24 de ani se luptă la rândul său pentru a trăi, aflându-se în stare gravă la spital.

Potrivit publicației La Repubblica , Marko nu știe că Antonel nu mai este în viață. Acesta le întreabă neîncetat pe asistente „Unde este soția mea?”.

24sata.hr scrie că tânărul croat era fotbalist la un club local, iar ultimul său meci a avut loc în urmă cu cinci zile. Apoi a plecat în luna de miere cu soția sa.