Cu toții avem o misiune atunci când venim pe lume, doar că nativii zodiilor de mai jos pare că sunt trimișii lui Dumnezeu pe Pământ, întrucât au o menire diferită de restul zodiilor. Aceste zodii trebuie să le facă pe celelalate să urmeze calea cea dreaptă.

Iată mai jos care sunt zodiile Trimise de ”Cel de sus” pentru a face o lume mai bună!

Gemeni

Atotputernicul te-a înzestrat cu o inteligență emoțională aparte și cu o creativitate superioară. Știi să concepi lucruri frumoase și le dai valoare. Tot ceea ce faci îi inspiră pe ceilalți. Ești o persoană inteligentă și citești oamenii imediat.

Îți dai seama imediat când un om are o problemă sau are sufletul încărcat și, fără să stai pe gânduri, acționezi. Redai încrederea în sine oricărei persoane aflate în dificultate. Tu cu siguranță ai o misiune specială pe Pământ și cu siguranță o vei aduce la îndeplinire.

Leu

Nativii din zodia Leu au fost trimiși de Dumnezeu pe Pământ pentru a-I face cunoscută lucrarea divină. Ești un om spiritual din naștere cu calități de lider. Ai tărie de caracter și ești plin de demnitate.

Leii sunt persoane capabile să ia deciziile corecte în orice împrejurare devenind o sursă de inspirație pentru cei din jur. Divinitatea te-a înzestrat cu aceste calități, tocmai pentru a-i aduce pe calea cea dreaptă pe cei ce te înconjoară!

Balanţă

Dumnezeu te-a înzestrat cu o blândețe deosebită, cu diplomație și cu eleganță. Tu ai menirea de a fi un mediator între ceilalți, de a promova armonia și pacea și de a aduce echilibrul în această lume. Ai capul pe umeri și o minte sănătoasă pe care o poți folosi pentru a rezolva cu ușurință problemele apărute.

Alții mai citesc și:   Marius și-a pus capăt zilelor la doar 21 de ani. Tânărul, tatăl unui băiețel, şi-a filmat ultimele minute din viaţă cu telefonul

Cunoșți puterea cuvântului și știi exact ce trebuie să spui, indiferent de context. Ai puterea de a fi un adevărat soldat al dreptățîi și trebuie să o foloseșți pentru a face lumea un loc mai bun.

Săgetător

Nativii din Săgetător sunt cei mai optimiști dintre nativi. Ei sunt plini de viață și pentru ei speranța nu moare niciodată. Atunci când viața le dă o lovitură, aceștia nu ”cad” ci zâmbesc necazurilor în față. Sunt un exemplu foarte bun pentru majoritatea zodiilor.

Cei din zodia Săgetător nu se exteriorizează, misiunea lor fiind aceea de a învăța pe ceilalți că nimic nu este imposibil. Totul este să-ți păstrezi speranța și încrederea și până la urmă vei birui!