Ce nume special au ales Tzancă Uraganu și Lambada pentru băiatul lor. Fosta parteneră a manelistului a născut ieri prin cezariană

Bucurie mare ieri pentru Tzancă Uraganu. Cunoscutul manelist a devenit din nou tată, de această dată de băiețel. Lambada, fosta lui parteneră a adus pe lume cel de-al doilea copil. Ce nume special au ales pentru copilul lor.

Deși Tzancă Uraganu nu mai formează un cuplu cu Lambada, fosta sa parteneră, cântărețul a devenit ieri tată din nou, asta deoarece blondina i-a mai oferit un copil. Înainte ca cei doi să se despartă, iar el să meargă în brațele Alinei Marymar, Lambada a rămas însărcinată.

Numele special pe care l-au ales Tzanca Uraganu și Lambada pentru băiatul lor

Ieri, cunoscutul artist a devenit tată din nou, iar de această dată are un băiețel. Micuțul a înregistrat 3,620 de grame la naștere și a avut 55 de centimetri, conform informațiile exclusive obținute de Spynews.ro

Astăzi avem o nouă informație obținută în exclusivitate, căci am aflat și ce nume special au ales cei doi pentru bebeluș. Așadar, Tzancă Uraganu și Lambada au decis ca pe cel mic să-l cheme Zlatea Andreas, un nume special pentru care amândoi au căzut de comun acord.

Din păcate, Tzanca Uraganu nu a putut fi ieri la spital și să-și vadă moștenitorul, căci artistul se afla la un eveniment în momentul în care Lambada a născut prin cezariană.

Lambada și-a ținut sarcina ascunsă în toată această perioadă

După aflarea veștii că e însărcinată din nou, Alina Marymar și Tzancă Uraganu s-au certat, însă manelistul a ținut să-și calmeze iubita și să-i spună că Lambada a rămas însărcinată pe vremea când el nu forma un cuplu cu aceasta.

Până în urmă cu câteva zile, sarcina a fost ținută ascunsă și nu multă lume a știut de faptul că Tzanca Uraganu va mai avea un copil. Aceasta a încercat să o protejeze pe fosta sa parteneră și pe bebeluș, astfel că a mutat-o într-un complet rezidențial din Ștefănești.

În urmă cu ceva vreme, Lambada și Tzancă Uraganu au fost implicați într-un scandal uriaș, asta pentru că Lambada a susținut că a fost bătută cu bestialitate de manelist și lăsată într-o baltă de sânge. Cei doi au reușit să treacă peste moment, iar acum se bucură de copiii lor, cu toate că sunt despărțiți.