Andra e una dintre cele mai apreciate artiste din România. În 20 de ani de carieră a reușit să facă milioane de români să o îndrăgească și să îi asculte piesele cu plăcere.

Andra, sumă fixă ca să cânte la evenimente private

Andra e foarte solicitată să cânte la tot felul de evenimente, fie că vorbim de concerte sau tot felul de petreceri private. Bazându-se pe experiența, profesionalismul și talentul de care dă dovadă, Andra și-a setat un tarif pe care nu și-l permite oricine.

Așadar, dacă aveți de gând să o chemați pe Andra să vă cânte la un eveniment, ar trebui să scoateți din buzunar suma de 12.000 de euro.

Cât câștigă Florin Salam, Loredana sau Ștefan Bănică pentru un eveniment

Loredana are un tarif mai mare decât Andra. Artista și-a gândit niște show-uri incendiare și nu acceptă să meargă la evenimente fără să primească suma de 12.500 de euro.

Nici Ștefan Bănică nu se lasă mai prejos. Cântărețul cu zeci de albume lansate și mii de concerte în palmares, merge și la evenimente private, însă doar dacă primește suma de 10.000 de euro.

Florin Slam, la rândul lui, e un artist care se respectă și care cere un tarif fix pentru a cânta la o nuntă, un botez sau o petrecere mare. Face atmosferă pentru o sumă cuprinsă între 5.000 și 10.000 de euro.

Un urmăritor fidel al lui Tzancă Uraganu a dezvăluit care este suma pe care o cere manelistul pentru prestația sa la un eveniment privat. Astfel, s-a aflat că pentru a cânta o oră la un botez sau nuntă, Tzancă Uraganu încasează aproximativ 12.000 de euro. „Dacă tu nu-ți permiți, crezi că toată lumea nu-și permite. Dacă cerem 12.000 pe patru ore, cerem pentru că avem de plătit taxe, impozite. Noi plătim impozit la stat.

Alții mai citesc și:   IREAL ce salariu are un român care lucrează ca gunoier în Germania. În România, nu ar câștiga acești bani nici ca profesor universitar!

Eu iau bani numai în firmă, nu iau bani în mână, avem și noi de plătit. Dăm 10%-20% la stat pentru că așa e normal și legal. De asta cerem prețuri. Suntem mai mulți în orchestră, suntem atâția băieți. Dacă nu îți permiți, du-te și ia pe cine îți permiți”, a menționat artistul.

Ce tarif impun Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău

Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău „se bat între ele” atunci când vine vorba despre nunțile din zona Ardealului. Mirii au ajuns să-și programeze evenimentele din viața lor în funcție de liberele pe care le au cele două cântărețe. Tarifele celor două artiste sunt la fel. Ambele iau 1.500 de euro pentru un recital solo, însă diferența o fac instrumentiștii.

Atât Georgiana, cât și Vlăduța pot ajunge să încaseze și 7000 de euro la o nuntă, în anumite condiții. Concret, Lobonț are program de două ore, în reprize de câte 45 de minute și cere între 5000-7000 de euro, în funcție de contract, cu tot cu echipa de instrumentiști.