Fiecare persoană în parte are anumite calități care se dovedesc a fi adevărate superputeri în anumite situații. Luna în care te-ai născut și semnul zodiacal sub care te-ai născut poate să îți dezvăluie anumite atuuri cu privire la personalitatea ta. Iată se superputeri ai în funcție de zodie.

Care este superputerea ta în funcție de zodie. Întotdeauna ne-am dorit să fim supereroi încă de când eram copii. Ne-a plăcut ideea de a purta o pelerină și de a arăta o forță supraomenească în timp ce salvăm lumea.

Cu toții am citit benzi desenate cu supereroi și fiecare dintre noi are un personaj preferat. Ce sunt mai exact superputeri? Ele se referă la abilitățile unice și puternice ale unei persoane, cum ar fi telekinezia, capacitatea de a zbura, invizibilitatea sau al șaselea simț.

Cu toate acestea, pe măsură ce îmbătrânim și dobândim mai multă experiență de viață, percepția noastră despre un super-erou se schimbă dramatic. Superputerile adulților implică capacitatea de a ne influența și ne impune gândurile în această lume. Toată lumea se naște cu un scop în viață și, dacă îndeplinim acest scop, valorile noastre au un impact mai mare peste tot. Cu încrederea în sine, stima de sine, disciplina, credinta reciprocă și daca nu mergem niciodată pe calea infidelității, putem crea o lume nouă.

Fiecare dintre noi se naște cu talente, abilități și superputeri unice. Cheia este să le recunosti, să le lustruiesti și să le întăriesti.

Iată care sunt superputeri pe care fiecare dintre noi le avem în funcție de zodie

Berbec

• Superputerea ta este inteligenta.

Ca Berbec, ești membru al elementului foc, ceea ce îți oferă abilități mari de conducere și o dorință constantă de a te angaja în diverse activități. Ești curajos și te pui în situații periculoase. Cu toate acestea, superputerea ta subconștientă primară este inteligența ta. Acest lucru te ajută să obții cele mai bune rezultate în tot ceea ce faci. Ai fost dotat cu abilități de rezolvare a problemelor și ești destul de inteligent. Aceste daruri minunate iti permit să conduci lumea și să depășesti orice obstacole care apar. Esti hotărât să finalizezi fiecare sarcină și să iti atingi obiectivele cu desavarsire și o minte ascuțită.

Taur

• Superputerea ta este determinarea.

Taurul este condus de Venus, ceea ce te face tactil și dedicat. Poți fi și încăpățânat, dar numai în sensul bun. Acest lucru indică faptul că nu renunți cu ușurință și esti hotărât să îndeplinesti fiecare sarcină care ți-a fost atribuită. Fiind un semn de Pământ, nu este surprinzător că ești statornic și de încredere; determinarea ta este superputerea ta subconștientă. Iei decizii dificile în viață și esticomplet angajat să le duci până la capăt. Nimic nu te poate aduce înapoi. Ai un puternic simț al motivației și ignori toate potențialele obstacole către succes.

Gemeni

• Superputerea ta este bunăvoința ta.

Gemenii sunt ființe sociale cărora le place să interacționeze și să se conecteze cu ceilalți. Deci, una dintre superputerile tale subconștiente este abilitatea de a fi binevoitor și plin de compasiune. Pur și simplu a-i iubi pe alții îi poate vindeca. Pe măsură ce te pui în pielea celorlalți, ești empatic și extrem de util în viziunea pe care o au ei. Ești conștient de propriile tale slăbiciuni, dar acele slăbiciuni te fac cel mai puternic. Îi accepti pe toți așa cum sunt și nu îi judeci. Acest lucru iti sporește frumusețea atât în interior, cât și în exterior. Alții își pot pune încrederea în tine pentru că știu că vei face tot ce poți pentru a-i ajuta.

Alții mai citesc și:   Horoscopul săptămânii 18-24 septembrie 2023. Vine o săptămâna cu mult noroc la bani

Rac

• Superputerea ta este pozitivitatea.

Ca Rac, ești plin de energie pozitivă și deții calități precum intuiția și căldura. Îți pasă de ceilalți și îi întâmpini mereu cu un zâmbet, indiferent de provocările sau obstacolele pe care le ai în cale. Ești un visător cu o atitudine pozitivă. Nu încetezi niciodată să visezi și aștepți mereu cu nerăbdare pentru că știi că lucrurile se vor îmbunătăți. Întotdeauna îți dorești ca lucruri bune să se întâmple și faci planuri pentru viitor în timp ce lucrezi pentru a-l construi.

Leu

• Superputerea ta este vigoarea

Ca semn de foc, ești plin de pasiune, care contribuie la personalitatea ta de foc. Ești puternic, curajos și gata să domine tot ceea ce vrei să urmărești, la fel ca maiestuosul leu pe care îl reprezinți. Când îți stabilești un obiectiv, lucrezi necontenit pentru a-l atinge. Așa că, dacă ai ceva în minte, dă-le din cale! Nu renunți niciodată, chiar și atunci când lucrurile devin grele, pentru că te ții de obiectivele tale. Te lupți cu durerea și pierderea, dar te întărește. Nimic nu te poate împiedica să îndeplinesti fiecare provocare.

Fecioara

• Superputerea ta este compasiunea.

Ca Fecioară, ești generoasă și considerată cea mai plină de compasiune dintre zodii. Pentru că ai o inimă blândă și ești sensibil la sentimentele altora, ești ferm credincios în perceptia „construiți poduri, nu ziduri” și „faceți dragoste, nu război”. Nu îți impuni niciodată părerile altora și crezi că toată lumea din lume ar trebui să aibă șanse egale de a se dovedi. Înțelegi că alții se confruntă cu durere și dificultăți, așa că empatia va fi întotdeauna o sursă de putere și sprijin pentru tine.

Ești hotărât să-ți atingi obiectivele, rămânând în același timp calm și compus. Tu ii inspiri pe alții să-și realizeze întregul potențial și să-i împingă înainte. Nu este aceasta o superputere fantastică?

Balanta

• Superputerea ta este smerenia.

Superputerea ta subconștientă ca Balanță este natura ta umilă și modestă. Îți demonstrezi umilința fiind sincer cu toți cei din jurul tău. Recunoaști că nu esti cel mai bun la toate și te strădui să te îmbunătățesti în fiecare zi; nu te lauzi niciodată cu tine, deși ești conștient de abilitățile tale. Accepti responsabilitatea pentru greșelile tale și nu încerci niciodată să dai vina pe alții pentru ele. Nu ți-e frică să pui întrebări, chiar dacă sunt stupide. Suferi în tăcere, dar nu te lauzi niciodată cu succesul și realizările tale până la punctul de a-i face pe alții să se simtă inferiori. Ai o dorință puternică de a reuși în viață, dar numai în modul corect și cu oamenii potriviți alături.

Scorpion

• Superputerea ta este personalitatea ta magnetică

Carisma și farmecul tău trebuie să vină din subconștientul tău. Cu siguranță știi cum să impresionezi oamenii spunând mereu exact ceea ce vor să audă. Ești îndrăzneț, concentrat și uneori plin de har, ceea ce îți permite să navighezi cu ușurință prin viață.

Alții mai citesc și:   „Se vor scalda in bani”: Care zodii se vor imbogati in aceasta vara

Oamenii sunt atrași de tine și nu pot să nu te observe când intri într-o cameră. Ai o atracție magnetică puternică asupra tuturor. Ai cunoștințe despre artă și muzică. Această superputere a ta îți permite să faci contacte valoroase și să formezi prietenii pe viață. Folosești această putere pentru a aduce anumite calități în viața ta care te vor ajuta să reușești.

Săgetător

• Superputerea ta este inteligența.

Ești inteligent, sarcastic și iute cu picioarele tale. Ești fără îndoială una dintre cele mai inteligente zodii. Ca semn de foc, ai dorința de a afla mai multe și de a obține cunoștințe despre lume. Nu ești obișnuita persoană inteligentă, dar îți place să te bucuri de experiențele din viața de zi cu zi. Tânjesti la independență și te vei găsi frecvent într-o aventură, fie la plajă, fie la munte. Crezi că cunoștințele pot fi găsite oriunde dacă le căutăm. Așa iti dezvolti inteligența și dorința de a trăi fiecare zi așa cum vine, mai degrabă decât să planifici viitorul. De asemenea, poti citi cu ușurință mințile oamenilor, deoarece ai abilități extraordinare de observare. Dar, nu judeci deloc.

Capricorn

• Superputerea ta este maturitatea.

Există haos și calm, iar tu, Capricorn, îl reprezinți pe acesta din urmă. Ai o atitudine pozitivă și nu faci crize inutile. Nu lasi nimic negativ să iti distragă atenția de la obiectivele tale. Dacă există o piatră de poticnire, o depășești calm și fără a fi dramatic. Ești sufletul bătrân ideal care știe să facă față situațiilor indiferent de vârsta ta. Nu este un fel de superputere? S-ar putea să te sperii în tăcere, dar nimeni nu va observa pentru că știi ce este nevoie pentru a menține lucrurile împreună. Ai momentele tale, dar chiar strălucești sub presiune!

Vărsător

• Superputerea ta este reziliența.

Ca Vărsător, reprezinți două valuri care reprezintă fluxul de energie și, în ciuda asocierii tale cu apa, ești condus de elementul aer. Acest lucru demonstrează adaptabilitatea ta. Esti neînfricat, puternic, răutăcios și independent, toate acestea contribuind la profunzimea personalității tale. Te ridici din cenușă chiar și în cele mai dificile situații pentru că ești puternic atat la minte, cat si la fizic. Nimic nu te poate demotiva și ești hotărât să-ți reconstruiești viața depășind cele mai multe adversități și realizând totul prin muncă și efort.

Pești

• Superputerea ta este intuiția

Ai propriile tale ciudatenii și puncte forte ca pești. Cu toate acestea, ca element de apă, ești emoțional, sensibil și dăruitor. Ești binecunoscut pentru inventivitate și abnegație. Am putea continua și mai departe despre calitățile tale incredibile, dar intuiția ta este superputerea ta subconștientă. Acest instinct puternic iti va servi bine pe tot parcursul vieții. Observa vibrații și indicii subtili pe care altora nu ii vad. Intuiția și al șaselea simț sunt cele mai puternice și ai încredere în tine atunci când iei decizii. Ai învățat să fii fidel cu tine însuți prin auto-introspecție ca persoană, permițându-ți să crești din interior și să înveți să te controlezi eficient.