Alina Elena și-a găsit sfârșitul, după ce s-a certat cu cea mai bună prietena a ei. Tânăra a fost găsită moartă într-un parc din Mangalia. Alina Elena a postat pe contul ei de Facebook o imagine cu ea în urmă cu șase zile, chiar de pe litoral. Iată fotografia!

Alina și prietena ei, Loredana, venise să muncească pe litoral și lucrau ca și cameriste la un hotel din Mangalia. Colega ei susține că ar fi omorât-o pentru că victima și înșela iubitul, iar ea nu mai voia să mintă și să fie implicată.

După ce a omorât-o cu sânge rece, aceasta a pus-o într-un geamantan și a adus-o sub o bancă din parc, iar în scurt timp cadavrul a fost găsit de un bărbat care mergea la pescuit.

Ce a postat Alina Elena pe rețelele de socializare

Alina Elena a postat ultima fotografie pe pagina ei de Facebook în timp ce se afla chiar pe plajă. Tânăra s-a fotografiat cu spatele în timp ce privea marea, în urmă cu șase zile. Alina Elena urma cursurile unui liceu din Vaslui, iar vara muncea pe litoral, asta pentru a putea strânge bani.

Loredana a ucis-o cu sânge rece pe Alina Elena într-o cameră de hotel, asta după ce cele două s-au certat. Suspectă a bătut-o pe prietena ei până a desfigurat-o, iar mai apoi a omorât-o cu un cuțit.

Cum a avut loc crima

Imediat după tragedie, Loredana a introdus trupul neînsuflețit într-un geamantan și a chemat un taxi pentru a-l transporta în parc. Taximetristul a ajutat-o să-l urce în portbagaj, fără să știe ce se află în bagaj. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care suspecta căra trolerul prin parc, iar mai apoi l-a abandonat sub o bancă.

Alții mai citesc și:   Misterul se adâncește. Ce i-a spus Shara, eleva olimpică, mamei sale, înainte să moară

După crimă, Loredana s-a întors în camera de hotel și a încercat să șteargă orice urmă a crimei și să scape de arma pe care a folosit-o.