Călătorul în timp s-a întors în 2023 să ne avertizeze. În luna octombrie, ”va fi iadul pe Pământ”

”Călătorul în timp”, care pretinde că vine din anul 2671, ne avertizează că se apropie un adevărat ”purgatoriu”.
Acesta susține că o serie de evenimente catastrofale vor avea loc în luna octombrie a acestui an – după spusele lui, va fi o lună care ”va intra în istorie”.

Eno Alaric, care este cunoscut pe TikTok drept @radianttimetraveller, a câștigat zeci de mii de urmăritori cu postările sale, în care avertizează oameni despre diverse evenimente care se presupune că au loc în viitor.

Autointitulat ”călător în timp” acesta spune acum că o serie de evenimente importante vor avea loc în luna octombrie a acestui an. În clipul video, care a devenit viral, Alaric explică: ”Atenție, luna octombrie este una dintre cele mai importante din instorie, din cauza acestor evenimente”

3 octombrie: o navă extraterestră, care transportă o specie ostilă, va cădea pe Pământ în timpul unei ploi de meteoriți. Extratereștrii vor începe să facă ravagii în orașele importante.

7 octombrie: Telescopul James Webb surprinde o creatură gigantică în spațiu care consumă stele.

15 octombrie: o specie asemănătoare oamenilor este descoperită înăuntrul Muntelui Everest, formând aici o adevărată civilizație. Creaturile au abilități telepatice și vor să controleze rasa umană.

29 octombrie: o explozie solară va lovi Pământul provocând o pană de curent globală. Nimin nu va merge, totul se va tranforma într-un purgatoriu, iar rata criminalității va crește cu 12.000%.

Utilizatorii de TikTok au primit însă cu scepticism aceste avertizări: ”Halloween-ul va fi o pacoste anul ăsta”, a comentat cineva. ”Niciun călător în timp nu a nimerit până acum nicio predicție”, a mai scris altcineva.

@radianttimetraveler

October 2023 issued here… #fyp #foryou #timetravel #timetraveler #radianttime #viral #xyzbca #entertainment

♬ Instinct – Soundridemusic