O femeie, de 37 de ani, a trecut prin clipe de coșmar. Ea a fost trimisă să moară acasă, deși se simțea rău. În cele din urmă a fost salvată de medicii din Brașov.

Tânăra de 37 de ani nu și-a pierdut speranța și astfel a ajuns pe mâna medicilor salvatori din Brașov. Medicul Bogdan Moldovan de la Spitalul Sf. Constantin din Brașov a dezvăluit povestea incredibilă a Biancăi.

Pacienta a primit o nouă șansă la viață după ce a fost diagnosticată cu cancer de col uterin. Bianca a urmat un tratament care nu a dat rezultate, așa că a fost trimisă acasă.

Ea nu a renunțat însă la luptă și a ajuns pe mâinile medicilor brașoveni. Femeia este mama unui copil în vârstă de șase ani.

Povestea emoționantă a Biancăi

Medicul Bogdan Moldovan i-a împărtășit povestea, oferind totodată un sfat tuturor celor aflați în suferință: să nu renunțe la luptă, nici chiar atunci când primesc un diagnostic crunt.

Uneori „imposibilul devine posibil”.

„Bianca, 37 ani, e din Cluj și e mama unui copil de 6 ani. A fost diagnosticata cu un cancer de col uterin și a urmat tratamentul oncologic indicat în IOCN(radio-chimioterapie). Nu a ieșit din recomandările medicilor, a urmat tratamentul “ca la carte/conform ghidului”

Medicul a continuat istorisirea: „În luna decembrie i s-a comunicat că nu se mai poate face nimic și i s-a recomandat un centru de paliație unde să își încheie viața. A cerut o părere și la noi și am constatat ca tumoarea e rezecabila deși invadează organele din jur: vezica urinara, rect, uretere, neavând metastaze la distanta.

A fost operata cu succes luni 09.01 în faza de insuficienta renala obstructiva și ocluzie intestinală, practicându-se exenterație pelvină totală cu hemicolectomie dreapta, rezervor urinar Bricker și colostoma pe descendent. Plombaj pelvin cu plasa de Vicryl și flap epiploic.

Alții mai citesc și:   Dorian Popa, gest deosebit pentru mama sa: Şi-a construit o vilă de lux, dar nu uită nici de cea care i-a dat viaţă. Toată lumea a rămas impresionată!

Evoluție favorabila cu normalizarea funcției renale și reluarea tranzitului.”

„SFAT: NU ACCEPTATI “FARA LUPTA” UN VERDICT DE INOPERABILITATE. DE CELE MAI MULTE ORI IMPOSIBILUL E POSIBIL”, povestește medicul Bogdan Moldovan, potrivit jurnalul.ro.