Bianca a fost trimisă să moară acasă: „De multe ori imposibilul e posibil”

O femeie, de 37 de ani, a trecut prin clipe de coșmar. Ea a fost trimisă să moară acasă, deși se simțea rău. În cele din urmă a fost salvată de medicii din Brașov.

Tânăra de 37 de ani nu și-a pierdut speranța și astfel a ajuns pe mâna medicilor salvatori din Brașov. Medicul Bogdan Moldovan de la Spitalul Sf. Constantin din Brașov a dezvăluit povestea incredibilă a Biancăi.

Pacienta a primit o nouă șansă la viață după ce a fost diagnosticată cu cancer de col uterin. Bianca a urmat un tratament care nu a dat rezultate, așa că a fost trimisă acasă.

Ea nu a renunțat însă la luptă și a ajuns pe mâinile medicilor brașoveni. Femeia este mama unui copil în vârstă de șase ani.

Povestea emoționantă a Biancăi

Medicul Bogdan Moldovan i-a împărtășit povestea, oferind totodată un sfat tuturor celor aflați în suferință: să nu renunțe la luptă, nici chiar atunci când primesc un diagnostic crunt.

Uneori „imposibilul devine posibil”.

„Bianca, 37 ani, e din Cluj și e mama unui copil de 6 ani. A fost diagnosticata cu un cancer de col uterin și a urmat tratamentul oncologic indicat în IOCN(radio-chimioterapie). Nu a ieșit din recomandările medicilor, a urmat tratamentul “ca la carte/conform ghidului”

Medicul a continuat istorisirea: „În luna decembrie i s-a comunicat că nu se mai poate face nimic și i s-a recomandat un centru de paliație unde să își încheie viața. A cerut o părere și la noi și am constatat ca tumoarea e rezecabila deși invadează organele din jur: vezica urinara, rect, uretere, neavând metastaze la distanta.

A fost operata cu succes luni 09.01 în faza de insuficienta renala obstructiva și ocluzie intestinală, practicându-se exenterație pelvină totală cu hemicolectomie dreapta, rezervor urinar Bricker și colostoma pe descendent. Plombaj pelvin cu plasa de Vicryl și flap epiploic.

Evoluție favorabila cu normalizarea funcției renale și reluarea tranzitului.”

„SFAT: NU ACCEPTATI “FARA LUPTA” UN VERDICT DE INOPERABILITATE. DE CELE MAI MULTE ORI IMPOSIBILUL E POSIBIL”, povestește medicul Bogdan Moldovan, potrivit jurnalul.ro.