Copilul luat în grijă de familia Sterp a făcut mărturisiri cutremurătoare despre părinții săi!

Beni, puștiul luat în grijă de familia Sterp, nu a avut o viață tocmai ușoară. Acum se bucură de toate lucrurile pe care le are din partea lor, de faimă și de dragoste, dar Beni nu a avut parte de așa ceva până acum, căci copilăria lui a fost un adevărat coșmar.

Puștiul nu a înțeles ce este iubirea părintească și nici nu a auzit vreodată o vorba bună din partea celor care i-au dat viață.

Beni a ajuns la casa de copii la doar 4 ani!

Băiatul a trecut prin multe momente cumplite încă de la o vârstă foarte fragedă, căci la 4 ani a fost dus de către părinții lui la casa de copii, acolo unde a fost tratat foarte dur.

Beni a avut noroc să-i întâlnească pe cei din familia Sterp, care au foarte mare grijă de el, educându-l frumos și tratându-l ca pe o rudă de-a lor.
Geta Sterp: „Lipseai de la școală să mergi la lucru să faci bani și făceai absențe…”

Beni: „Eu aici mă simt că acasă, am o mămică bună. Eu acasă nu mă mai duc!”

Geta Sterp: „Beni a zis că nu mai vrea să se ducă acasă. Noi nu știm care sunt legile, regulile, cert este că la noi se simte bine, o să înceapă școala, o să avem grijă de el în continuare”

Beni a izbucnit în plâns când a vorbit despre mama Geta

Mama Geta reprezintă pentru Beni părintele pe care, din nefericire, nu l-a avut niciodată. Este foarte recunoscător să o aibă aproape, să știe că se poate duce la ea ori de câte ori simte nevoia, lucru de care nu s-a bucurat în toți anii lui de viață. Pe de cealaltă parte, mama Geta îl iubește foarte mult și îl consideră ca fiind fiul ei cel mai mic.

Alții mai citesc și:   Horoscop 3 august 2023. Gemenii au ocazia de a obține un nou loc de muncă

Beni: „Mama Geta înseamnă pentru mine o mamă pe care nu am avut-o atâția ani. Nu am simțit pe nimeni să îmi zică un compliment frumos, numai înjurături. Nu am găsit liniștea într-o mamă. Nu știu ce este ăla tată. Nu am văzut pe nimeni să mă ia în brațe. Pe tine te consider o soră mai mare”

Geta Sterp: „Niciodată nu ți-a zis nimeni, Beni, dragul meu! Noi ne-am găsit în mama Geta liniștea și alinarea după ce taică-miu a plecat de 10 ani de acasă. Ea a fost foarte puternică. Atunci când nu e tată, e dureros, dacă mama nu e lângă tine cu un sfat, să te ajute…La Beni a lipsit cu desăvârșire. Pe Culiță îl vede ca un naș. Când vrea să se însoare, vrea să îi fie naș”