În urmă cu doi ani, actrița Natașa Raab a fost diagnosticată cu boala Parkinson, iar starea sa de sănătate continuă să se agraveze. În prezent, femeia nu se mai poate mișca aproape deloc și este țintuită la pat. Cu toate acestea, Natașa a încercat să își mențină optimismul și zâmbetul pe micul ecran, interpretând rolul „Coanei Chiva”.

Natașa Raab are nevoie constantă de îngrijire și de o persoană care să îi fie alături zi de zi. De aceea, s-a mutat la prietena sa Viki, din afara Bucureștiului, care o îngrijește și o susține în momentele dificile prin care trece.

În ciuda faptului că a fost diagnosticată cu Parkinson, Natașa Raab a continuat să filmeze și să apară în reclame, chiar și în pofida stării precare de sănătate. În ultima ei reclamă, întreaga echipă a venit la ea acasă, iar vocea a fost compusă din bucăți, la montaj, din vocea artistei, de anii trecuți și de acum.

Subtitlu 1: Prietena Natașei Raab: „Natașa nu poate merge, nu-și controlează mersul, dar mănâncă singură”

Prietenă apropiată a actriței, Viki, a declarat că Natașa nu poate merge și nu își mai controlează mersul, dar își păstrează agilitatea mintală. În ciuda faptului că stă în pat, Natașa își face singură exercițiile de dicție, iar prietena sa îi este mereu alături.

Natașa ia zilnic cinci medicamente, după ce a fost diagnosticată cu Parkinson atipic, o boală care evoluează încet. Pentru a se deplasa, Natașa folosește un cărucior medical și un pat medical adaptat nevoilor sale.

Natașa Raab, luptătoare împotriva cancerului

Natașa Raab a fost diagnosticată nu numai cu Parkinson, ci și cu cancer ovarian, în trecut. Din fericire, s-a vindecat. În anul 2019, soțul ei, Val Guțul, a fost diagnosticat cu cancer la vezică, și din păcate, a pierdut lupta cu această boală.

Alții mai citesc și:   Intru In Casa Astazi Si O Gasesc Pe Sotia Mea Pe Canapea, Alaturi De Amanta Mea– Ce Se Intampla Aici?– Tu Sa-Mi Spui, Zice Nevasta-Mea– Ce Sa-Ti Spun, Vad Ca Stai Pe Canapea Cu O Necunoscuta. Atat!– O Necunoscuta, Haa?

Cu toate greutățile prin care a trecut, Natașa a rămas o luptătoare și a învins fiecare obstacol în calea sa. Desi starea sa de sănătate este precară, aceasta rămâne o sursă de inspirație pentru mulți oameni.

Actrița Natașa Raab a trecut prin multe momente dificile din cauza bolii Parkinson și a cancerului ovarian. Cu toate acestea, Natașa a luptat în permanență pentru a-și menține optimismul și zâmbetul pe chip. În prezent, actrița se află în grija prietenei sale, Viki, și este susținută de aceasta în fiecare zi. Deși starea sa de sănătate este precară, Natașa rămâne un exemplu de curaj și putere pentru toți cei care o cunosc.