Zodia vedetă a lunii septembrie 2023, cu noroc la bani, în dragoste și carieră. Tot ghinionul merge la alte două semne zodiacale

În luna septembrie 2023, o zodie este vedeta horoscopului. Astrele par să se fi aliniat pentru a oferi patru săptămâni de vis celor născuți sub acest semn. La polul opus se află nativii a două zodii care atrag toate problemele.

Luna septembrie a anului 2023 vine cu vești bune pentru nativii unei zodii. Acest semn zodiacal este vedeta horoscopului în săptămânile ce urmează.

La polul opus se află două zodii mai puțin norocoase, ce vor întâlni provocări la fiecare pas. Sunt șanse mari să încheie epuizate luna septembrie, din cauza tuturor obstacolelor care apar în calea lor.

Descoperă în rândurile următoare care este zodia vedetă a lunii septembrie 2023 și care sunt semnele cu adevărat ghinioniste în această perioadă.

Zodia vedetă a lunii septembrie 2023. Are noroc pe toate planurile

Este posibil ca nativii Leu să fi simțit că vara a fost una neplăcută. Nu este cazul să vă îngrijorați, Septembrie va fi de vis.

Vă veți simți încrezători în viața amoroasă, situația financiară va fi una excelentă și veți face față cu brio tuturor angajamentelor.

De fapt, este momentul ideal pentru a vă concentra mai mult pe relațiile de tot felul deoarece Venus, planeta iubirii, va intra în Leu la începutul lunii octombrie.

Cele două zodii care atrag ghinionul în septembrie 2023

În luna septembrie 2023, două zodii vor experimenta frustrare și poate chiar disperare. Problemele se vor ține lanț de nativii acestor semne zodiacale, însă lucrurile se pot îmbunătăți semnificativ în a doua jumătate a lunii:

Taur

Jupiter, planeta norocului și a creșterii, devine retrogradă în Taur pe 4 septembrie. Din acel moment, norocul de care nativii Taur s-au bucurat din luna mai se va transforma în ghinion.

Jupiter retrograd pune stop oportunităților în toate domeniile vieții și aventurilor. Posibil ca nativii Taur să se lovească de multe obstacole și probleme, pe care va trebui să le rezolve fără ajutor.

Nu este cazul să vă îngrijorați, lucrurile vor reveni la normal când planeta nu mai este retrogradă. Din acel punct, pregătiți-vă să redeveniți cel mai norocos semn zodiacal până în 2024.

Fecioară

După multe luni în care s-au simțit norocoși, nativii Fecioară sunt nevoiți să se pregătească pentru câteva provocări în august și septembrie.

Mercur va fi retrograf din 23 august până pe data de 15 septembrie 2023. Este posibil să simți că totul este întors pe dos, mai ales când vine vorba de organizare. Sunt șanse mari să vă simțiți dezorientați și scoși din joc.

Indicat este să vă concentrați pe lucrurile mărunte pe care le puteți controla pentru a vă ajuta să compensați această energie.