Alina, tânăra ucisă în Mangalia, a fost condusă pe ultimul drum. Tatăl fetei nu a fost prezent la funerarii. Gestul dăcut de mătușa tinerei, la înmormântare!

Durere fără margini la înmormântarea Alinei Elena, tânăra ucisă de cea mai bună prietenă a sa, într-un hotel din stațiunea Saturn. Tânăra, în vârstă de 18 ani a fost condusă astăzi, pe ultimul drum.

Tatăl fetei nu a participat la funeralii. Iată imaginile pline de durere!

Tatăl Alinei nu a fost prezent la înmormântare
Alina Elena, tânăra care și-a găsit sfârșitul chiar în mâinile prietenei sale cea mai bună, a fost condusă pe ultimul drum. Imaginile de la înmormântarea fetei sunt de-a dreptul dureroase. Toți apropiații ei, și nu numai, au fost astăzi prezenți pentru a-și lua la revedere.

Colegi, vecini și săteni au condus-o la cimitir îngenuncheați de durere.

La înmormântare a participat un sobor de șase preoți care a oficializat slujba. Tânăra regretată de o țară întreagă a fost îmbrăcată în rochie de mireasă. Chiar dacă mulți necunoscuți au fost alături de familia fetei astăzi, tatăl ei a refuzat să fie prezent, scrie Viva.ro. În trecut, Alina a povestit că cel care ar fi trebuit să-i fie alături era violent față de ea și ceilalți frați, ba chiar din cauza lui a fost nevoită să fugă de acasă și să lase totul în urmă.

Totodată, la înmormântarea fetei a fost prezent și Ion Sandu, omul de afaceri care a ajutat-o pe Alina în trecut.

Acesta i-a dus fetei o coroană în formă de inimă.

Mătușa fetei nu s-a dezlipit de sicriul cu trupul ei neînsuflețit

Din imaginile dureroase, mai multe persoane au observat gestul pe care mătușa Alinei l-a făcut, atunci când a condus-o pe ultimul drum. Femeia își plânge nepoata și-a stat neclintită de lângă sicriul ei și merge odată cu mașina mortuară, fără să o scape nici măcar o secundă din ochi.

Alții mai citesc și:   Ion Şi Maria Erau Căsătoriţi. Vroiau Să-Şi Cumpere O Mașină Dacia

Cele două era foarte apropiate, ba chiar înainte să fie ucisă, Alina i s-a confesat femeii și i-a dezvăluit prin ce calvar o pune să treacă Loredana, prietena ei din copilărie, cu care nu se mai înțelegea deloc. Astfel, mătușa ei s-a văzut nevoită să-i dea un sfat, dar nici măcar o secundă nu s-a așteptat ca de la niște neînțelegeri adolescentine să se ajungă până la crimă.

„I-am zis să meargă să se ducă la patron, s-a dus, i-a povestit că Loredana o agresează, trântește, izbeşte şi patronul n-a băgat-o în seamă. Şi zicea Alina: „nu mă bagă în seamă patronul” , a povestit mătușa Alinei.